Ünlü şarkıcıya eski eşinden ölüm tehdidi! Eski eşin yorumuna tepki yağdı!

Yeni şarkısını Youtube kanalından paylaşan şarkıcı Gülden'e eski eşinden ölüm tehdidi geldi. Gülden'in eski eşi "Seni nasıl yarattıysan öyle yok edeceğim" yorumu bıraktı. Eski eşin yorumuna tepki yağdı.

Şarkıcı Gülden, yeni seslendirdiği 'Yandan Yandan' adlı şarkısını, Youtube üzerinden hayranlarıyla buluşturdu. Şarkı, kısa süre içerisinde 90 bin görüntülenmeye ulaştı.

Hayranları, şarkıcıyı tebrik ederek, güzel yorumlarda bulunurken, şarkının altına bir kişi tarafından yapılan yorumlar, herkesin dikkatini çekti.

1 KIZ ÇOCUKLARI VAR

Gülden 3 yıl önce boşandığı eski eşi Ercan Mutlu'nun taciz ve tehdit mesajlarına maruz kaldı. Mutlu, şarkının altındaki yorum kısmına yazdığı mesajlarla, şarkıcıya tehditler savurdu. Biten evliliğinden bir kızı olan şarkıcının eski eşi tarafından yapılan yorumlar, tepkilere neden oldu.

Diğer yandan bir süredir eski eşiyle sorun yaşayan Gülden'in eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı da öğrenildi.

Ünlü şarkıcıya eski eşinden ölüm tehdidi! Eski eşin yorumuna tepki yağdı!

İşte Ercan Mutlu isimli şahsın, Gülden'in şarkısının altına yaptığı yorumlar:

"Evlendiğimde babam öldü dedi. 10 yıl sonra bir TV programında babasının ağzına s...ı ve adam öldü. Cenazesini ben gömdüm…."

Ünlü şarkıcıya eski eşinden ölüm tehdidi! Eski eşin yorumuna tepki yağdı! - Resim : 2

"Dünya düz mü yuvarlak mı? Görüşürüz Gülden! Daha fazlası dünya kaç bucakmış ben sana gösteririm. Ablama çocuğumu bir daha asla göremeyecek demişsin! Sana dünya kaç bucakmış, öğretmeyen Ercan'ın…"

Ünlü şarkıcıya eski eşinden ölüm tehdidi! Eski eşin yorumuna tepki yağdı! - Resim : 3

"Benim de adım Ercan Mutlu ise sana bu dünyayı dar edeceğim. Dünya düz mü yuvarlak mı? Küçücük aklınla sen bana savaş mı açtın"

Ünlü şarkıcıya eski eşinden ölüm tehdidi! Eski eşin yorumuna tepki yağdı! - Resim : 4

Ünlü şarkıcıya eski eşinden ölüm tehdidi! Eski eşin yorumuna tepki yağdı! ile ilgili etiketler Şarkıcı Tehdit gülden ercan mutlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.