Ünlü şarkıcının skandal görüntüleri ortaya çıktı!

Oasis grubunun yıldızı, Liam Gallagher'ın bir gece kulübünde sevgilisinin boğazını sıkarken çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Müzik dünyasının unutulmaz gruplarından Oasis'in yıldızı Liam Gallagher'ın özel hayatındaki çalkantılar bir türlü bitmek bilmiyor. 45 yaşındaki Gallagher'ın Londra'daki bir gece kulübünde sevgilisi Debbie Gwytner'ın boğazını sıkarken çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Gallagher birkaç gün önce ortaya atılan bu iddiaları sosyal medya hesabında paylaştığı mesajla yalanlamıştı. Gallagher mesajında "hiçbir kadının boğazına sarılmak gibi ahlaksız bir eylem gerçekleştirmediğini" ileri sürmüştü. Liam, 36 yaşındaki sevgilisi Debbie Gwyther da Gallagher'ın boğazına sarıldığı iddialarını yalanlamıştı.

Fakat her ikisinin de bu konuda gerçeği söylemediğini gözler önüne seren bir video dün gece sosyal medya hesaplarından yayıldı. Görüntüler daha sonra İngiliz The Sun gazetesi tarafından yayınlandı.

Ünlü şarkıcının skandal görüntüleri ortaya çıktı!

Görüntülere yansıyanlara göre Liam Gallagher önce Debbie Gwyther ile bir süre tartışıyor. Sonra Gallagher, sevgilisini itiyor ve yürümeye devam ediyor. Fakat genç kadın geri dönüp Gallagher ile konuşmaya çalışıyor. İşte tam o sırada bir elinde bir şişe taşıyan Gallagher, sol eliyle Gwyther'ın boğazını sıkmaya başlıyor.

Ünlü şarkıcının skandal görüntüleri ortaya çıktı! - Resim : 2

Bu görüntülerin ortaya çıkmasından sonra ikiliden konuya ilişkin herhangi bir açıklama henüz gelmedi.

Liam Gallagher, 14 Ağustos'ta İstanbul Küçükçiftlik Park'ta konser vermişti.

Liam ile kardeşi Noel'in kavgaları da sık sık İngiliz basınında gündem oluyor.

Ünlü şarkıcının skandal görüntüleri ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Liam Gallagher sevgilisi boğaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.