Ünlü şarkıcı Simge Sağın hastanelik oldu!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, ABD dönüşünde uçakta rahatsızlandı. Havalimanında yediği yemekten zehirlendiği öğrenilen Sağın, uçakta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın'dan üzücü bir haber geldi. Bir süredir tatil için ABD'de bulunan Simge Sağın, bu seyahatinden Türkiye'ye dönüşünde uçakta rahatsızlandı. Sanatçıya ilk müdahale yine uçakta yapıldı. Ünlü sanatçıya uçakta serum verildiği belirtildi.

ZEHİRLENDİ

Uçaktan iner inmez Sağın, hastaneye kaldırıldı. Sabah saatlerinden itibaren hastanede olduğu belirtilen sanatçının ABD'de havalimanında yediği yemek nedeniyle zehirlendiği açıklandı.

Kanındaki mikrobun azaltılmaya çalışıldığı ve tedaviye cevap verdiği belirtildi.

DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA

Konuyla ilgili ünlü sanatçının doktoru Opr. Dr. Serdar Demiral bir açıklama yaparak, "Hastamız Simge Sağın, yoğun bulantı- kusmaya bağlı dehidratasyon nedeniyle takip ve tedavi altındadır." ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın hastanelik oldu!

KORONAVİRÜS TESTİ NEGATİF

Ayrıca Simge Sağın'a koronavirüs testi de yapıldığı ve testin negatif çıktığı da gelen bilgiler arasında yer aldı. Doktorları, sevenlerini üzen ünlü sanatçı Sağın'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti.

GEÇTİĞİMİZ YIL DA APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Ünlü şarkıcı Sağın, geçtiğimiz yıl da karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılmış ve yapılan incelemelerin ardından apandisit ameliyatına alınmıştı.

 

Ünlü şarkıcı Simge Sağın hastanelik oldu! ile ilgili etiketler Simge Sağın ABD gıda zehirlenmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.