Ünlü şarkıcı Reynmen'e hapis şoku

Reynmen ismi ile tanınan ünlü şarkıcı Yusuf Aktaş hakkında tehdit ve hakaret suçlaması ile iddianame hazırlandı. Aktaş'ın Bircan Bali'ye yönelik hakaretlerde bulunduğu ve tehdit ettiğinin belirtildiği iddianamede şarkıcının 4 yıl 4 aya kadar hapsi talep edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tamamlanan iddianamede, sunucu Bircan Bali'nin, "Reynmen" olarak bilinen şarkıcı Yusuf Aktaş aleyhine, hakaret edip tehditte bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu kaydedildi.

İddianemeye eklenen Bali'nin dilekçesinde, "Yusuf Aktaş'ın 13 Ocak 2021'de sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden, kendisine yönelik video ve yazılar paylaşarak, 'Leşsiniz, siz iki iğrenç insan ucuzsunuz...' gibi ifadeler kullandığını belirttiği anlatılan iddianamede, Bali'nin dilekçesinde, "şarkıcı Aktaş'ın 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından yargılanmasını istediği" ifadeleri kullanıldığı görüldü.

Ünlü şarkıcı Reynmen'e hapis şoku

ŞİKAYET ÜZERİNE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bali'nin yaptığı suç duyurusu üzerine soruşturma başlatıldığı ve şüpheli Aktaş'ın savcılıkça ifadesinin alındığı belirtilen iddianamede, Reynmen olarak tanınan kişinin de, "Bircan Bali'nin kendisi hakkında kasıtlı şekilde, sürekli milyonlara ulaşan hakaret içerikli yayınlar yapması üzerine yalnızca kendisini savunma ve anlatabilme amacıyla söz konusu ifadeleri kullandığı ve hakaret kastının olmadığı" şeklinde savunma yaptığı kaydedildi. 

Ünlü şarkıcı Reynmen'e hapis şoku - Resim : 2

Suçun uzlaşma kapsamında olması nedeniyle tarafların uzlaştırmacıyla görüştürüldüğünün altı çizilen iddianamede ancak taraflar arasında uzlaşma sağlanamadığı vurgulandı.

Bu nedenlerle iddianamede, şarkıcı Aktaş'ın "tehdit" ve "hakaret" suçlarından 9,5 aydan, 4 yıl 4 aya kadar hapis talebiyle yargılanması istendi.

 

Ünlü şarkıcı Reynmen'e hapis şoku ile ilgili etiketler Reynmen Bircan Bali İddianame soruşturma Savcılık
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.