Ünlü şarkıcı Jessie J bebeğini kaybettiğini duyurdu

33 yaşındaki dünyaca ünlü İngiliz pop müzik sanatçısı Jessie J. (Jessica Ellen Cornish) 10,5 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla hamile olduğunu hem de bebeğinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

'Price Tag' ve 'Domino' gibi hit parçalarıyla tanınan dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Jessie J, karnındaki bebeğinin kalbinin durduğunu ve düşük yaptığını duyurdu. 33 yaşındaki popçu, Instagram'dan yaptığı duygusal paylaşımın ardından gösteri dünyasının ünlü isimlerinden ve hayranlarından yüzlerce destek mesajı aldı.

Ünlü şarkıcı Jessie J bebeğini kaybettiğini duyurdu

Jessie J, doktor kontrolü sırasında bebeğinin kalbinin artık atmadığını öğrendiğini açıkladı. Elinde gebelik testi tuttuğu fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı, duygu yüklü bir mesaj ile hislerini takipçileriyle paylaştı:


"Bu sabah duygularımı kontrol edemediğimi hissediyorum. Bunu yazdığıma pişman olabilirim veya olmayabilirim, aslında bilmiyorum. Tek bildiğim bu gece şarkı söylemek istediğim. Kederden ya da süreçten kaçtığım için değil, bu gece şarkı söylemenin bana yardımcı olacağını bildiğim için... Bazı insanların konserimi iptal etmem gerektiğini düşüneceğini biliyorum. Şarkı söylemeye gençken neşe için, ruhumu doldurmak ve hiç değişmeyen öz sevgi terapisi için başladım ve bunu kendi yolumla işlemeliyim. Kendi kendime bir bebek sahibi olmak istedim. Çünkü bu kısa hayatta en çok istediğim şeydi. Hamile kalmak başlı başına bir mucizeydi ve bu tecrübeyi hiçbir zaman unutmayacağım... Hâlâ şoktayım, üzüntüm tarif edilemez. Ancak güçlü olduğumu ve iyi olacağımı biliyorum. Ayrıca dünyanın her yerinden milyonlarca kadının bu acıyı hissettiğini biliyorum. Onlarla bağ kurduğumu hissediyorum. Bu, dünyanın en yalnız hissi."

Ünlü şarkıcı Jessie J bebeğini kaybettiğini duyurdu

Ünlü şarkıcı Jessie J bebeğini kaybettiğini duyurdu ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya Jessie J Jessica Ellen Cornish
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.