Ünlü şarkıcı intihar etti!

Japonya'nun en popüler rock grupları arasında yer alan Akaiko-en'in bir üyesi olan Maisa Tsuno'nun intihar ettiği ortaya çıktı. 40 yaşındaki ünlü sanatçı evinde ölü bulundu.

Grubun ajansı Pazartesi günü yaptığı açıklamada, popüler Japon rock grubu Akaiko-en'in bir üyesi olan Maisa Tsuno'nun öldüğünü duyurdu. Polisin olayın intihar olduğunu açıkladı.

Dört üyeli kadın grubun 29 yaşındaki gitaristi ve söz yazarı, Pazar sabahı hastaneye kaldırıldı ve daha sonra öldüğü açıklandı. Grup 2010 yılında kuruldu ve 2012'de çıkardığı şarkılarla tanınmaya başladı. Tsuno aynı zamanda "Joy !!" bestelemesiyle de tanınıyor.

Ünlü şarkıcı intihar etti!

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Tsuno'nun ölümü, Japonya’da ünlü intiharlarında ki artışı da gözler önüne serdi. Geçen ay Japon filmlerindeki rolleriyle sayısız ödül kazanan 40 yaşındaki Takeuchi, Tokyo'daki evinde ölü bulundu. Aktris Sei Ashina, aktör Haruma Miura ve bir reality TV şovunun oyuncu kadrosundan Hana Kimura bu yılın başlarında intihar etti.

 

Ünlü şarkıcı intihar etti! ile ilgili etiketler ölüm vefat Akaioko-en Maisa Tsuno
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.