Ünlü şarkıcı her şeyi bırakıp köye yerleşti!

Bir dönemin çok sevilen müzik grubu ‘Hepsi’nin solisti Eren Bakıcı, "Sahne beni tatmin etmiyor" diyerek köy hayatını tercih etti.

‘Hepsi’ grubunun solisti Eren Bakıcı, "Sahne beni tatmin etmiyor" dedi, köye yerleşti

PEŞİNDEN SÜRÜKLEDİLER

Adlarını ilk olarak 2005 yılında duyurmuşlardı müzik dünyasında. Gencecik, kıpır kıpır genç şarkıcılardı.Hepsi adıyla bir araya gelmişler ve kısa zamanda gençliği peşlerinden sürüklemişlerdi. Eren Bakıcı; 2004’te kurulan ve 3 yıl önce dağılan ‘Hepsi’ grubundaydı.

Ünlü şarkıcı her şeyi bırakıp köye yerleşti!

 Eren Bakıcı, grubun dağılmasından sonra oyuncu olarak kariyerini sürdürdü. BKM Mutfak'ta sahnelenen No Name adlı oyunda yer aldı. TV8'de ekrana gelen Bana Baba Dedi dizisinde konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçti.

KALBİMDE BİLE BİTTİ

Yoga eğitmeni de yapan Eren Bakıcı, bir süre önce sanatın bir başka dalına yöneldi. Eren Bakıcı, seramik çalışmaları yaptı. Nişantaşı’na alışverişe gelen Eren Bakıcı şunları söyledi “Bursa’nın bir köyünde yaşıyorum. Seramik yapıyorum. Sebze-meyve yetiştiriyorum. Sahne beni tatmin etmiyordu. Şarkı söylemek içimden gelmiyor, kalbimde bile bitti” dedi.

Ünlü şarkıcı her şeyi bırakıp köye yerleşti! - Resim : 2

 

Ünlü şarkıcı her şeyi bırakıp köye yerleşti! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.