Ünlü şarkıcı Gülşen, havaların soğumasıyla tarzını değiştirdi! İlk kez kapalı bir kıyafet giydi!

Pandemi sonrasında verdiği konserlerde birbirinden iddialı kıyafetlerle gündeme gelen ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz günlerde Jolly Joker'de verdiği konserle birlikte tarzını değiştirdi. Gülşen, havaların soğumasıyla birlikte kapalı bir kıyafet tercih etti.

Türkiye'nin en büyük konser mekan zinciri Jolly Joker, sadece İstanbul'da konumlandırdığı yeni mekanı Jolly Joker Private’ı CVK Park Boshporus Hotel'in terasında açtı. Türk pop müziğinin en popüler sesleri arasında yer alan Gülşen, Jolly Joker Private’ın açılışında verdiği konser ve sahne performansıyla herkesi büyüledi.

MERVE ÖZBEY DE EŞLİK ETTİ

 Pullu, ışıltılı kostümüyle sahnede parlayan Gülşen, performansıyla da herkesi eğlendirdi. Gülşen’i dinlemeye gelenler arasında yer alan Merve Özbey ise sahneye çıkarak sanatçıya eşlik etti.

Ünlü şarkıcı Gülşen, havaların soğumasıyla tarzını değiştirdi! İlk kez kapalı bir kıyafet giydi!

SAHNE KOSTÜMÜYLE ŞAŞIRTTI

Pandemi sonrası konserlerinde her giydiğiyle olay olan Gülşen havaların soğumasıyla tarzını değiştirdi. Cesur kıyafetleriyle konserlerine damga vuran Gülşen dün akşam Jjp’nın açılışında tercih ettiği sahne kostümüyle bu kez şaşırttı.

 

Ünlü şarkıcı Gülşen, havaların soğumasıyla tarzını değiştirdi! İlk kez kapalı bir kıyafet giydi! ile ilgili etiketler Gülşen Konser
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.