Ünlü şarkıcı Emrah kripto para piyasasına giriyor!

Son dönemlerde yaptığı ticari paylaşımlarla dikkat çeken ünlü şarkıcı Emrah, kendi adıya kripto para piyasasına giriyor. Emrah, yatırım danışmanlarının da yönlendirmesiyle prosedürleri yerine getirmek için çalışmalara başladı.

Şarkıcı ve oyuncu Emrah, son yıllarda yatırımcıların gözdesi haline gelen kripto paraya merak sardı. 2018 yılında konser teklifi karşılığında para yerine 30 Bitcoin talep eden Emrah, gözünü kripto paraya dikti.

HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; Bitcoin'de hatırı sayılır derecede yatırımı olduğu bilinen Emrah, bu kez kendi coin'ini çıkarma kararı aldı.

Yurtdışından yatırım danışmanlarının yönlendirmesi doğrultusunda kripto para piyasasına girmeye karar veren Emrah, gerekli prosedürleri yerine getirmek için hazırlıklara başladı.

Ünlü şarkıcı Emrah kripto para piyasasına giriyor!

İSİM KONUSUNDA KARARSIZ

İsim konusunda henüz net karar veremeyen şarkıcının, Emcoin ve Emrahcoin arasında gidip geldiği konuşuluyor.

Emrahcoin'de detayların yakın zamanda belli olması bekleniyor. Emrah'ın kendi dijital parasıyla nasıl bir proje üreteceği de netleşmedi.

Öte yandan 2020 yükselişiyle birlikte piyasaya yeni sürülen kripto paralar madencilik teknolojisinden uzaklaşmış durumda. Yani Emrahcoin teknik olarak bir token olabilir. Böylece Emrah belirli sayıda djital parayı piyasaya sürebilir.

Ünlü şarkıcı Emrah kripto para piyasasına giriyor! ile ilgili etiketler Emrah kripto kripto para piyasası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.