Ünlü şarkıcı tam 20 kilo verdi!

Yıllardır kilolarından rahatsız olduğunu dile getiren 50 yaşındaki Deniz Seki, 2,5 aylık bir kamp sonrası verdiği 20 kiloyla adeta genç kızlara taş çıkarttı. Ünlü şarkıcı 2018 yılında da mide ameliyatı olmuştu. Ancak kısa bir süre içerisinde yeniden kilo almaya başlayan Seki, kilolarından tamamen kurtuldu.

Kilolarıyla sık sık magazin gündeminde yer edinen Deniz Seki'nin eski halinden eser kalmadı. Ünlü sanatçı, 2018 yılında olduğu mide ameliyatı sonrası geri aldığı kiloları verdi.

Ünlü diyetisyen Şeyda Coşkun ile kampa giren Seki, yaklaşık 2,5 buçuk ay sonunda fit bir görünüme sahip oldu. 50 yaşındaki ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından paylaştığı fit fotoğraflarıyla genç kızlara taş çıkarttı. Kamp sürecinde sıkı bir beslenme ve spor programı uygulayan Seki, sahneye ilk çıktığı yıllardaki görünümüne kavuştu.

20 KİLO VEREREK 36 BEDENE İNDİ

Kamp sonrası 20 kilo vererek 36 bedene düşen ünlü sanatçı, sosyal medyasından kardeşinin doğum gününü kutladığı paylaşımıyla vücudunu sergiledi. Seki, paylaşımına, "Serkanım, en küçüğüm, kardeşim. O tuttuğumuz ellerimiz hiçbir zaman ayrılmasın. Biz birlikte olduktan sonra isteyip de yapamadığımız hiçbir şey yok. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun iyi ki varsın" notunu ekledi.

Ünlü şarkıcı tam 20 kilo verdi!

DENİZ SEKİ HAKKINDA

1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğan Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu.İlk olarak 1993 yılında Melih Kibar ile tanışan Seki, Kenan Doğulu, İzel, Yaşar, Emel Müftüoğlu, Ege, Ferda Anıl Yarkın ve Zuhal Olcay gibi sanatçılara vokalistlik yapmıştır. 1995 yılında, Pop-Show 95 Şarkı yarışmasına katılan sanatçı kendi yazdığı şarkı ile[kaynak belirtilmeli] birinci olmuş, 9 Nisan 1997 tarihinde ilk albümü söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan Hiç Kimse Değilim yayınlanmıştır. 2 Aralık 1999 tarihinde, söz ve müziklerinin birçoğu kendisine ait olan Anlattım isimli albümü yayınlandı. 

 

Ünlü şarkıcı tam 20 kilo verdi! ile ilgili etiketler Deniz Seki Diyet kola mide ameliyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.