Ünlü şarkıcı Berkay'ın bayram tatili için tuttuğu villanın fiyatı dudak uçuklattı!

Son dönemlerde bir konserinden 200 bin TL kazandığı haberleriyle gündeme gelen ünlü şarkıcı Berkay, ailesiyle bayram tatilini geçirmek için Antalya'da tuttuğu havuzlu villaya 670 bin TL ödedi

Arda Turan'la davasında mahkemeye aylık gelirinin bin TL olduğunu beyan eden Berkay, lüks yaşantısıyla dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Bayramı eşi Özlem Ada Şahin ve kızlarıyla Antalya'da geçiren ünlü popçu, tatil için bir kez daha kesenin ağzını açtı.

Ünlü şarkıcı Berkay'ın bayram tatili için tuttuğu villanın fiyatı dudak uçuklattı!

BAYRAM İÇİN SERVET DEĞERİNDE VİLLA 

Takvim'de yer alan habere göre; Berkay, ailesinin rahat etmesi için Kemer'deki lüks bir otelin dubleks ve özel havuzlu villasını seçti. 6 Mayıs'taki konserine kadar ailesiyle bayram keyfi yapacak olan ünlü popçunun cebinden 670 bin TL çıktı.

Ünlü şarkıcı Berkay'ın bayram tatili için tuttuğu villanın fiyatı dudak uçuklattı! - Resim : 2

BİR GECEDE 200 BİN TL KAZANIYOR

Sahne aldığı mekanlardan gecede yaklaşık 200 bin TL kazanan Berkay, daha önce de sık sık gündeme gelen lüks hayatı için şöyle demişti: Gayet normal... Yılda iki kere çıkılan tatil gayet normal, bunu herkes yapıyor diye düşünüyorum.

 

Ünlü şarkıcı Berkay'ın bayram tatili için tuttuğu villanın fiyatı dudak uçuklattı! ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı berkay villa
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.