Ünlü şarkıcı Atiye'nin sırrı ortaya çıktı! Evli, mutlu ve çocuklu...

Uzun bir süreden beri ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı Atiye'nin prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci'yle evlendiği ayrıca bu evlilikten 1 yaşında bir kız çocuğunun olduğu ortaya çıktı.

Müzik çalışmalarına ara veren Atiye’nin uzun süren sessizliğinin nedeni ortaya çıktı.

ALMANYA'DA DOĞUM YAPTI

Ünlü şarkıcının konserlerinde kendisine perküsyon çalarak eşlik eden prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci’yle Almanya’da evlendiği ve orada bir kız bebek dünyaya getirdiği öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Atiye'nin sırrı ortaya çıktı! Evli, mutlu ve çocuklu...

İSTANBUL'A DÖNDÜLER

Atiye ve Erol Sebebci, şimdi 1 yaşında olan kızlarıyla birlikte birkaç ay önce İstanbul’a döndü. İstanbul ve Antakya’da yapmayı düşündükleri düğünleri pandemi nedeniyle erteleyen çift, bu hayallerini salgın tehdidi geçtiğinde gerçekleştirecek.

2 YILDIR BİRLİKTELER

Atiye’nin yeni albüm hazırlığında olduğu, ancak çalışmanın çıkış tarihi konusunda kararsız kaldığı da gelen bilgiler arasında.

Ünlü şarkıcı Atiye'nin sırrı ortaya çıktı! Evli, mutlu ve çocuklu... - Resim : 2

Atiye, daha önce başından bir evlilik geçen Erol Sebebci ile 2 yıldır birlikte.

 

Ünlü şarkıcı Atiye'nin sırrı ortaya çıktı! Evli, mutlu ve çocuklu... ile ilgili etiketler Almanya Atiye Aşk Bebek İstanbul Erol Sebebci
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.