Ünlü şarkıcı 'Altın Plak'ı satışa çıkartacak

Altın Plak sahibi ses sanatçısı Ayşe Mine zor durumda. Pandemi nedeniyle tüm konserleri iptal olan Mine, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile belediye başkanlarına seslenip 'konser' desteği verilmesini istedi. Onur Akay ile Instagram'da gerçekleştirdiği canlı yayında “Ben yardım değil konser istiyorum" diyen Mine, "bu konserler olmazsa, Altın Plağımı Instagram’da açık artırma ile satışa çıkarmaktan başka çarem olmayacak” ifadesini kullandı.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay Instagram’daki son canlı yayının ünlü sanatçı Ayşe Mine'yi ağırladı.

“Yakalım Gemileri” isimli şarkıyı düet yapan ve klip çeken ikili, ilk kez Instagram’da canlı yayında buluştu. Instagram kullanıcılarının yoğun ilgisi ile karşılaşan ikili birlikte şarkılar seslendi. 

Bu arada pandemi sürecine hazırlıksız yakalandığını itiraf eden ve zor durumda olduğunu belirten Mine, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a seslenerek konser verebilmesi için destek istedi. Maddi yardım değil sadece konser verebilmeyi istediğini belirten Mine, Belediye başkanlarına da çağrı yaparak, bunun gerçekleşmemesi halinde Altın Plağını açık artırma ile satışa çıkaracağını ifade etti.

Ünlü şarkıcı 'Altın Plak'ı satışa çıkartacak

Erkek Milleti isimli plağı ile Altın Plak Ödülü'nün sahibi olan Ayşe Mine, şunları söyledi:

"SATIŞA ÇIKARMAKTAN BAŞKA ÇAREM OLMAYACAK"

“Ben yardım değil konser istiyorum. Pandemi sürecinde online konserler olabilir. Kültür Bakanımızın biz sanatçılarımıza sahip çıkmasını istiyorum. Bu pandemi sürecine hazırlıksız yakalandım. Çünkü alınmış belediye konserlerim, festivallerim ve yurt dışı konserlerim vardı ama hepsi iptal oldu. Türkiye’nin belediye başkanlarına sesleniyorum ve onlara online konserler yapması için çağrıda bulunuyorum. Çünkü bu konserler de olmazsa, Altın Plağımı Instagram’da açık artırma ile satışa çıkarmaktan başka çarem olmayacak”

Mine’nin açıklamaları sosyal medyada da ses getirdi. Mine'nin takipçileri ünlü şarkıcının talebine Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'u etiketleyerek destek verdi.

Ünlü şarkıcı 'Altın Plak'ı satışa çıkartacak ile ilgili etiketler Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Konser Onur Akay Instagram ayşe mine
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.