Ünlü sanatçının 3 ay önce boşandığı eski eşine silahlı saldırı! Peş peşe ateş etti!

Ünlü Türkücü Berdan Mardini ve Fatoş Karademir 3 ay önce boşanma kararı alarak evliliklerini sonlandırmıştı. İddiaya göre, Mardini'nin eski eşi Karademir silahlı saldırıya uğradı. Aracına 5 mermi isabet eden Karademir, bacağından yaralandı.

Olay, Büyükçekmece Alkent 2000 sitesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre türkücü Berdan Mardini’nin ayrıldığı eşi Fatoş Karademir’e aracıyla seyir halindeyken motosikletli bir kişi yaklaştı. Silahlı olan şüpheli peş peşe ateş etti.

PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİ

Saldırganın silahından çıkan 5 mermi otomobile isabet ederken kurşunlardan biri de Fatoş Karademir’in bacağına isabet etti.

Ünlü sanatçının 3 ay önce boşandığı eski eşine silahlı saldırı! Peş peşe ateş etti!

Yaralanan Karademir, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İstanbul Emniyeti şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

3 AY ÖNCE BOŞANDILAR

2010 yılında nikâh masasına oturan ve iki çocukları olan Berdan Mardini ve Fatoş Karademir çifti geçen mart ayında boşanmıştı. Mardini’nin avukatının yaptığı açıklamada “Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebi ile taraflar ayrılma kararı alarak, anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır” denilmişti.

NELER OLMUŞTU?

Fatoş Karademir Paris'te yaşarken şarkıcı Berdan Mardini ile tanışıp aşık oldu. 2012 yılında çok sayıda ünlü ismin katılımıyla dillere destan bir düğün yaptılar.

Berdan Mardini 2010 yılında evlendiği Fatoş Mardini'den boşandı. Mardini'nin avukatının yaptığı açıklamada "Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebi ile taraflar ayrılma kararı alarak, anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır" denildi.

Ünlü sanatçının 3 ay önce boşandığı eski eşine silahlı saldırı! Peş peşe ateş etti! ile ilgili etiketler Saldırı saldırı silahlı saldırı berdan mardini Fatoş Karademir
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.