Ünlü sanatçı hayatını kaybetti!

Amerikalı rock grubu Red Hot Chilli Peppers'ın eski gitaristi Jack Sherman hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının kesin ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

Red Hot Chilli Peppers'ınismini taşıyan çıkış albümünde çalan ve grubun 1984 yılındaki ilk ABD turnesine katılan gitarist Jack Sherman 64 yaşında hayatını kaybetti.

HUZUR İÇİNDE OLMASI TEMENNİ EDİLDİ

BBC'nin haberine göre: Red Hot Chilli Peppers'ın ikinci albümündeki şarkıların yazılmasına da katkıda bulunan Sherman'ın ölüm nedenine ilişkin açıklama yapılmadı. Grubun Twitter'daki resmi hesabında "Jack Sherman'ın öbür dünyaya huzur içinde göçmesi" dileğinde bulunuldu.

Bob Dylan ve George Clinton gibi sanatçılarla da çalışan Sherman, Red Hot Chilli Peppers'ın kurucu üyesi gitarist Hillel Slovak'ın yerine geçmiş, grup 1985'de yoluna yine Slovak ile devam etmeye başlamıştı.

Ünlü sanatçı hayatını kaybetti!

Ünlü sanatçı hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler ölüm vefat Jack Sherman gitarist
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.