Ünlü radyocu ile CHP'li Tuncay Özkan birbirine girdi!

7 gündür etkisini sürdüren orman yangınları ile ilgili büyük bir polemik patlak verdi. Yangın bölgesinden günlerdir yayınlar yapan radyocu Adem Metan'ı hedef alan CHP Milletvekili Tuncay Özkan "Ödülünü almışsın çocuk!" dedi. Adem Metan'ın bu sözlere yanıtı ise CHP'li Özkan'ı yangın bölgesine davet etmek oldu... İşte o tartışmanın ayrıntıları...

Türkiye'yi 7 gündür teslim alan 4 ildeki orman yangınları ile mücadele aralıksız devam ediyor. Yangın söndürme çalışmalarının yoğunlaştığı Muğla, Antalya ve Bodrum'da itfaiye ekipleri alevlere karadan ve havadan müdahale etmeyi sürdürüyor. Vatandaşlar da yangın söndürme çalışmalarına kendi imkanları dahilinde destek veriyor.

Diğer yandan günlerdir süren yangınlar siyaset cephesinde tansiyonu yükseltirken, konuyla ilgili bir polemik bitmeden bir diğeri başlıyor.

HELİKOPTER YOK İDDAİSI

Son olarak CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu ve Hisarönü'den çekildiğini iddia ettiği bir görüntüyü paylaşarak, bölgede helikopter desteği olmadığını iddia etti. Özkan'a yalanlama radyocu ve Youtuber Adem Metan'dan geldi.

Özkan'ın alenen yalan söylediğini ifade ede Metan, 3 gündür bölgede olduğunu belirterek "Bu videonun çekildiği alanda 3 helikopter bütün gün görev yaptı. Ara ara sayısı fazla oldu. Konfor alanınızdan kopup desteğe gelemiyorsunuz bari burada canla başla çalışan insanların motivasyonunu etkilemeyin!" ifadesini kullandı.

SERT TARTIŞMA

Tuncay Özkan ise Adem Metan'ın bu sözlerine sert bir üslupla yanıt verdi.

Özkan Twitter hesabında yaptığı açıklamada, "Ödülünü almışsın çocuk. Aferin sana. Helikopterde konforun yerinde. Ama bir gazeteci nasihatı sana, yalakalık ödülü almak için bir daha asla gerçek bir gazeteciye saldırma. Böyle rezil olursun. Helikoptere binersin ama alnındaki karayı silemezsin." dedi.

Tuncay Özkan'ın bu sözlerine oldukça sinirlendiği gözlenen Metan ise yine sosyal medya hesabı üzerinden CHP'li vekili hedef alıp zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Özkan'a "hodri meydan" diyerek alana davet eden Metan şunları kaydetti;

"Karşınızda çocuk yok! Eğer içinizde birazcık kalıntısı kaldıysa sizi nezakete davet ediyorum.

Gazetecinin olması gerektiği yerdeyim. Olayın tam içindeyim. Siz gerçek bir gazeteciymişsiniz ya! Bir gazetecinin olayların tam içinde olması gerektiğini daha iyi bilirsiniz!

Siz benim yıllardır tırnaklarımla kazıyarak geldiğim bu noktaya ödül ithamında bulunamazsınız! Kendinize gelin.

Hadi gelin neredesiniz buluşalım? Açın canlı yayın konuşalım! Adres verin geleyim. 4 gündür aynı çorapla sahadayım ben. Karton üzerinde yatıyorum. Ne ödülü! Ne ödülü! Ne ödülü!

Neredeyseniz geleceğim! Şimdi! Bu gece benim yattığım karton da yatacaktınız! Beraber aynı yerde yatacağız! Ne ödülü! Herkesi satılık mı sanıyorsunuz?

Bana adres vereceksiniz geleceğim! Yanmış ayaklarımı sizin canlı yayınınızda açacağız! Ödülü beraber görecek izleyenler!"

Ünlü radyocu ile CHP'li Tuncay Özkan birbirine girdi! ile ilgili etiketler CHP Tuncay Özkan Orman Yangını Adem Metan Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.