Ünlü psikiyatristten Hülya Avşar'a 'Sapyoseksüel' göndermesi!

Hülya Avşar, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda hayatında kimse olmadığını açıklayıp, 'Ben sapyoseksüelim' demişti. Müge Anlı'nın programıyla tanınan Arif Verimli ise, Avşar'ın açıklaması karşısında olay bir gönderme yaptı.

Masumiyet dizisiyle ekranlara dönen Hülya Avşar, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda yaptığı cinsel yönelim açıklamasıyla açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Avşar, konuyla ilgili röportajında şu ifadelere yer vermişt:

"SAPYOSEKSÜELİM"

"Güçlü kadın olmak güzel, ancak erkek benden güçlü olmazsa dövesim geliyor. Erkeğin benden akıllı olmasını isterim, ben sapyoseksüelim yani zeki erkeğe bayılırım. Zeka benim için büyük güç. Bunları bir araya getirecek birisi varsa, hemen bana haber verin" 

Sapyoseksüelim olduğunu açıklayan Avşar'a kısa süre önce Müge Anlı'nın programından ayrılan Arif Verimli'den bomba bir gönderme geldi.

Psikiyatrist Verimli, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"O ERKEKLER ZAMANINDA DOĞRU KADINI BULMUŞTUR"

 "Sapyoseksüel kadınlar kusura bakmasın ama o erkekler zaten zamanında doğru kadını bulmuşlardır. Çünkü zeka büyük bir güçtür" 

Verimli'nin bu paylaşımına beğeni yağdı. Arif Verimli bazı takipçilerinin yorumlarına da yanıt vermeyi ihmal etmedi.

Ünlü psikiyatristten Hülya Avşar'a 'Sapyoseksüel' göndermesi!

 

Ünlü psikiyatristten Hülya Avşar'a 'Sapyoseksüel' göndermesi! ile ilgili etiketler Hülya Avşar Arif Verimli Sapyoseksüel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.