Ünlü oyuncuya karantina yaramadı! Yüzü bu hale geldi...

Koronavirüs sebebiyle evinde karantina altında olan ünlü oyuncu Bahar Şahin, yüz bakımı için aldığı ürünlerin kurbanı olu. Ünlü oyuncu cildini temizlemek isterken morarttı.

Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini canlandıran Bahar Şahin karantina günlerinde sık sık paylaşım yapıyor. Şahin son olarak cildini temizlerken, yüz bakımı için aldığı ürün nedeniyle yüzünü morarttı.

Yaklaşık üç haftadır ev karantinasında olan genç oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Evdeyiz karantinadayız diye akne temizliği için, cilt temizleyici bir ürün aldım. Fakat bunu kullanmasını bilmediğim veya beceremediğim için, yüzüm maalesef ki morardı” dedi.

Genç oyuncunun makyajsız paylaşımına beğeni yağdı.

Ünlü oyuncuya karantina yaramadı! Yüzü bu hale geldi...

Ünlü oyuncuya karantina yaramadı! Yüzü bu hale geldi... ile ilgili etiketler Karantina Koronavirüs Korona Instagram Sosyal Medya bahar şahin cilt bakım covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.