Ünlü oyuncunun yeni eşi kendisinden 31 yaş küçük! Uçan sincabı olduğu için evlendi!

Hollywood'un usta ismi Nicolas Cage, geçtiğimiz Şubat ayında kendisinden 31 yaş küçük Riko Shibata ile hayatını birleştirmişti. Nicolas Cage, 5. eşi Riko Shibata'nın uçan sincabının olduğunu söylemesinin ardından evliliklerinin yürüyeceğini anladığını söyledi.

Şubat ayında kendisinden 31 yaş küçük Riko Shibata ile evlenen Hollywood'un ünlü ismi Nicolas Cage, eşiyle birlikte bir etkinlikte görüntülendi.

"UÇAN SİNCAPLARIM" VAR DEYİNCE KARAR VERDİ

Cage'in yeni filmi Pig'in galasında görüntülenen usta isim, eşiyle nasıl tanıştığını ve ilişkilerinin uzun soluklu olacağını nasıl fark ettiğini anlattı.

Ünlü oyuncunun yeni eşi kendisinden 31 yaş küçük! Uçan sincabı olduğu için evlendi!

Ünlü aktör yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Japonya'da tanıştık ve onunla tanıştığımda çok etkileyici olduğunu düşündüm. Çok fazla ortak noktamız vardı. O da hayvanları seviyordu. Ben de, 'Herhangi bir evcil hayvanın var mı?' diye sordum. O da, 'Evet uçan sincaplarım var' dedi. İki şeker planörü vardı. 'Tamam bu ilişki yürüyebilir' diye düşündüm."

Ünlü oyuncunun yeni eşi kendisinden 31 yaş küçük! Uçan sincabı olduğu için evlendi! - Resim : 2

 

Ünlü oyuncunun yeni eşi kendisinden 31 yaş küçük! Uçan sincabı olduğu için evlendi! ile ilgili etiketler evlilik Riko Shibata Nicolas Cage
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.