Ünlü oyuncudan Vatan Şaşmaz hakkında tepki çeken tweet!

Türk sinema ve dizi dünyasının önemli isimlerinden oyuncu Orhan Aydın, geçtiğimiz gece öldürülen ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz ile büyük tepki çeken bir tweet attı.

Geçtiğimiz gece sevgilisi olduğu iddia edilen Filiz Aker tarafından bir otel odasında öldürülen Vatan Şaşmaz’ın ölümüyle ilgili oyuncu Orhan Aydın, tepki çeken bir tweet attı.

“VATAN ŞAŞTI!”

Oyuncu Orhan Aydın, dün gece Beşiktaş’ta bulunan Conrad otelde sevgilisi olduğu iddia edilen eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz ile ilgili büyük tepki çeken bir tweete imza attı. Aydın, ünlü oyuncunun ölümüyle ilgiliVatan Şaştı” tweeti attı.

Screen_Shot_2017-08-28_at_09.28.36

AYDIN’A BÜYÜK TEPKİ

Usta oyuncu Orhan Aydın, Vatan Şaşmaz tweeti sonrası büyük tepki çekti. Oyuncunun hayranları ilgili tweetin altında ünlü oyuncuya çok sert tepki gösterirken, sosyal medyanın kalbinin attığı ekşi sözlük’te de oyuncuya büyük tepki gösterildi.

orhan_aydAn

Ünlü oyuncudan Vatan Şaşmaz hakkında tepki çeken tweet! ile ilgili etiketler Orhan Aydın filiz aker vatan şaşmaz vatan şaştı olümüyle ilgili
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.