Ünlü oyuncudan kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Songül Öden Halit Ergenç'le başrol oynadığı "Nomen" dizisinin setinde büyük bir tehlike atlattı. Öden apar topar hastaneye kaldırıldı.

Oyuncu Songül Öden, yaz sezonunda 2 dizide birden oynuyor. İki proje de Disney Plus için çekiliyor.

Songül Öden’in ilk oynadığı dizi Aras Bulut İynemli’nin ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e hayat verdiği Lanistar Medya imzalı “Atatürk” projesi… Öden, dev prodüksiyonlu dizide Zübeyde Hanım’a hayat veriyor.

Diğer proje ise Songül Öden’in Halit Ergenç ve Melis Sezen’le başrol oynadığı Medyapım’ın “Nomen” adlı dizisi…

HASANEYE KALDIRILDI

Dizide Halit Ergenç’in eşine hayat veren Öden, kaza sahnesini çekmek için gittiği sette hastanelik oldu. Özer Feyzioğlu’nun yönettiği “Nomen”de kontak açık bırakılınca araç kaza moduna geçti ve aniden airbag açıldı.


Koltukta sıkışan, karın ve kol bölgeleri darbe alan oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. İlk müdahelesi yapılan ve taburcu edilen Öden, yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı. Ünlü oyuncu Atatürk dizisinin çekimlerine devam ediyor.

 

Ünlü oyuncudan kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Songül Öden kaza araba set
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.