Ünlü oyuncudan korona paylaşımı

Koronavirüsü birebir anlattığı söylenen Contagion (Salgın) filmi oyuncusu Gwyneth Paltrow, sosyal medya hesabından maskeli bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşımında Paris'e gittiğini söyleyen oyuncu, "Ben zaten bu filmin içindeydim. Güvende kalın." ifadelerini kullandı.

Çin’de ortaya çıkan koronavirüs hızla dünyaya yayılıyor ve her geçen gün can almaya devam ediyor.

Türkiye ile birlikte dünya gündeminin en çok konuşulan konuları arasına giren koronavirüs, Çin’den yayılan bir virüsü konu alan Contagion (Salgın) filmine ilgiyi artırdı.

Contagion (Salgın) filminde, “Böyle şeyler orada zaman zaman olur” diyerek Çin’de ortaya çıkan virüsü önemsemeyen Amerika’nın, kısa zamanda büyüyen salgını halktan saklaması eleştiriliyor.

Ünlü oyuncudan korona paylaşımı

MASKELİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Salgınla birlikte gözlerin daha çok üzerine yöneldiği film oyuncularından Gwyneth Paltrow, maske taktığı bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşımında Paris'e gittiğini söyleyen oyuncu, "Ben zaten bu filmin içindeydim. Güvende kalın." ifadelerini kullandı.

Paltrow, ayrıca takipçilerine 'el sıkışmayın', 'sık sık ellerinizi yıkayın' gibi tavsiyelerde de bulundu.

Ünlü oyuncudan korona paylaşımı - Resim : 2

 

 

Ünlü oyuncudan korona paylaşımı ile ilgili etiketler Çin oyuncu Koronavirüs Korona Paris
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.