Ünlü oyuncudan acı itiraf! Hastalığına teşhis konulamıyor...

Birçok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Esra Balamir önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş sırasında görüntülenmişti. Balamir'den hayatının güllük gülistanlık olmadığını ortaya koyan bir açıklama geldi. Yıllardır teşhis konulamayan hastalığı hakkında bilgi veren Balamir, 6 haftada bir Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine yattığını ve burada damardan ilaç verildiğini açıkladı.

Önceki gün City's AVM çıkışında objektiflere takılan Esra Balamir'den, bilinmeyen hastalığı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Balamir gizemli hastalığı hakkında, "Tedavim devam ediyor. Cerrahpaşa'da 6 haftada bir yatış yapıyorum. Tedavimde damar yolundan ilaç veriliyor. Çok daha iyiyim. Uzun yıllar, hatta ömür boyu almak zorunda kalabilirim. Bu da benim kaderimde varmış, her şey Allah'tan. Buna da şükür ediyorum" dedi. 

Ünlü oyuncudan acı itiraf! Hastalığına teşhis konulamıyor...

ESRA BALAMİR KİMDİR?

Model, şarkıcı, oyuncu ve televizyon sunucusu olan Esra Balamir, 7 Eylül 1975'te Adana'dan dünyaya geldi.

Kariyerine ilk olarak Kral TV’de DJ’lik yaparak başlayan Esra Balamir, ardından başka bir kanalda kendi programını sunmaya başladı. Daha sonra da sabah programı sundu.

Şafak Sezer ile ilk televizyon dizisini çeken Esra Balamir, Böyle mi Olacak, Kabere Kabere ve Reyting Hamdi gibi dizilerde oyunculuk yaptı. Aynı yıl bir kanalda bir müzik programında sunuculuk yaptı. Sonrasında birçok magazin programları sunan Balamir, model şarkıcı ve televizyon sunuculuğu yaptı.

1998 yılında oyuncu Yalçın Dümer ile evlendi. Yalçın Dümer ile 1 yıl evli kalan ünlü sanatçı, bugüne kadar toplamda 5 albüm çıkarmıştır. Bir zamanlar ekranların popüler yarışmalarından Ünlüler Çiftliği’nde boy gösteren sanatçı, günümüzde moda programı İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında tarz ve stilini sergilemektedir.

Uzun bir aradan sonra 'Söke Söke' adlı iki şarkılık single çalışmasıyla yeniden müzik piyasasına dönüş yapmıştır. 'Söke Söke'nin süpervizörlüğünü ise Balamir'in yakın arkadaşı olan ünlü şarkıcı Demet Akalın üstlenmiştir. Çalışmaya adını veren 'Söke Söke'ye klip de çekilmiştir. 1960'lı yılların anlatıldığı klipte; Demet Akalın da rol almıştır

Ünlü oyuncudan acı itiraf! Hastalığına teşhis konulamıyor... ile ilgili etiketler Hastane oyuncu hastalık esra balamir cerrahpaşa tıp fakültesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.