Ünlü oyuncudan acı haber! Dieter Brummer'ın cansız bedeni evinde bulundu

45 yaşındaki Avustralyalı aktör Dieter Brummer'den acı haber geldi. "Komşular", "Home and Away" ve "Medivac" adlı yapımlarda rol alan 45 yaşındaki oyuncunun evinde ölü bulunduğu öğrenildi.

1992-1996 yılları arasında yayınlanan 'Home and Away' adlı diziyle ünlenen Dieter Brummer, yaşamını yitirdi. 45 yaşındaki Brummer, Sidney yakınlarındaki Glenhaven'daki evinde ölü bulundu. Bir dönemin genç yıldızının vefat sebebi otopsiden sonra netlik kazanacak.

Dieter Brummer

"HAYATLARIMIZDA BÜYÜK BİR BOŞLUK BIRAKTI"

Dieter Brummer'ın ailesi de acı haberle ilgili açıklama yaptı. Dünyanın kendileri için asla eskisi gibi olmayacağını belirten aile, Facebook'tan yayınladıkları gönderide, "Yakışıklı, yetenekli, eğlenceli, karmaşık ve sevgili Dieter'imizi cumartesi sabahı kaybettik. Hayatlarımızda büyük bir boşluk bıraktı ve dünyamız asla eskisi gibi olmayacak. Düşüncelerimiz, onu tanıyan, seven veya yıllar boyunca onunla çalışan hepinize iletilir." ifadelerini kullandı.

Dieter Brummer

DIETER BRUMMER HAKKINDA

Dieter Brummer, oyunculukta yıldızı giderek parlarken, asıl büyük tutkusu olan tırmanma konusundaki becerilerini geliştirdiği gerekçesiyle cam temizleme işine girmişti. Brummer, 1992'den 1996'ya kadar Avustralya TV'lerinin en çok izlenen yapımlarından biri olan "Home and Away" dizisinde rol almıştı.

Oyuncu, daha sonra hastane draması "Medivac", suç dizisi "Underbelly: A Tale of Two Cities", "Kazananlar ve Kaybedenler", "Komşular", "Underbelly: The Golden Mile"de de oynamıştı.

OYUNCULUĞU BIRAKIP, CAM TEMİZLEME İŞİNE GİRMİŞTİ

Brummer, bir röportajında oyunculuğa sırtını döndükten sonra neden cam temizleme işine girdiğini anlatmıştı. Brummer, "İnsanlar benim sadece bir pencere temizleyicisi olduğumu söylüyor, gerçekte bundan çok daha fazlası" diyen Brummer, kaya tırmanışı becerilerini yeni mesleğinde kullanabildiğini ve kendisine verdiği 'yaşam deneyimi' için minnettar olduğunu söylemişti.

Ünlü oyuncudan acı haber! Dieter Brummer'ın cansız bedeni evinde bulundu ile ilgili etiketler otopsi Dieter Brummer sidney
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.