Ünlü oyuncu yaşam savaşına yenik düştü!

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Parkan Özturan girdiği şeker koması sonucunda kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Tiyatro oyuncusu, yayıncı ve çevirmen Parkan Özturan, girdiği şeker komasından dolayı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

SAĞLIK SORUNLARIYLA BOĞUŞUYORDU

Tiyatro oyunları dışında sinema ve dizi çalışmaları ile de yakından tanınan sanatçı uzun süredir sağlık sorunları ile boğuşuyordu.

Özturan'ın cenazesi yarın Maltepe Merkez Camisi'nden kaldırılacak.

Ünlü oyuncu yaşam savaşına yenik düştü!

BEŞİR FUAD'IN ESERLERİNİ OSMANLICA'DAN ÇEVİRMİŞTİ

Parkan Özturan oyunculuk çalışmaları dışında Beşir Fuad'ın eserlerini Osmanlıca'dan çevirip külliyatını da okurlara kazandırmıştı. Beşir Fuad kitabı dışında çeşitli mecralarda yayınlanan yazıları ile tiyatroya ve aktüaliteye dair görüşlerini de okurlarla paylaşan bir yazar kimliğine sahipti.

BACAKSIZ TİYATRO'YU KURMUŞTU

Selçuk Uluergüven'in vefatının ardından yarım kalan çalışmalarının akabinde Parkan Özturan 'Bacaksız Tiyatro'yu kurup sahnelerde olmak için yoğun çaba sarf etmiş ancak sağlık sorunlarının sıklaşması bu çabaya imkan tanımamıştı.

Ünlü oyuncu yaşam savaşına yenik düştü! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.