Ünlü oyuncu Yasak Elma'dan ayrılıyor mu?

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'nin Netflix Türkiye'nin en beğenilen dizilerinden 'Bir Başkadır'da oynadığı bir sahne Yasak Elma'nın yapımcısı Fatih Aksoy'u kızdırdı. İddiaya göre Aksoy, dizide Cavadzade'nin rol gereği televizyona ve total seyirciye iş yaptığı için mutsuz olduğunu belirtmesi Aksoy'u kızdırdı.

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin rol aldığı Yasak Elma dizisi entrika dozunu artırarak izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yasak Elma'nın başrol oyuncularından biri hakkında kafaları karıştıran iddialar ortaya atıldı.

O SAHNE SİNİRLENDİRDİ

Kadrosunda Şevval Sam, Nesrin Cavadzade ve Eda Ece gibi başarılı isimlerin yer aldığı ve her bölümüyle izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başaran Yasak Elma dizisi büyük bir heyecanla devam ediyor. Yasak Elma oyuncularından Nesrin Cavadzade için ortaya atılan yeni bir iddia ise Yasak Elma izleyicilerinin kafasını karıştırdı. 

Söz konusu iddiaya göre, Netflix 2020'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan 'Bir Başkadır'da yer alan bir sahne Yasak Elma'nın yapımcısı Fatih Aksoy'un sinirlenmesine sebep oldu. Cavadzade'nin rol gereği, televizyonda total seyirciye iş yaptığını ve bu yüzden mutsuz olduğunu belirterek küfür ettiği sahneler Aksoy'u rahatsız etti.

Ünlü oyuncu Yasak Elma'dan ayrılıyor mu?

KRİZE ROL ARKADAŞLARI EL ATTI

Aksoy'un Cavadzade'nin oynadığı o sahneye tepki göstermesinin ardından, Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma'nın kadrosundan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilmeye başlandı. Diğer taraftan Cavadzade'nin, Bir Başkadır'ın kadrosunda yer almak için izin almadığı da öne sürüldü. Ancak problemin büyümesiyle birlikte araya, Cavadzade'nin rol arkadaşları Şevval Sam ve Eda Ece girdi. Ayrılık kararı ise, senaryonun gidişatının göz önünde bulundurulmasıyla ertelendi.

NESRİN CAVADZADE HAKKINDA

30 Ağustos 1982'de Bakü'de dünyaya gelen Nesrin Cavadzade, annesiyle birlikte 11 yaşında İstanbul'a geldi. Cavadzade, kısa bir süre içerisinde Türkçe'yi anadili düzeyinde öğrendi. ortaokulu  Şişli'deki özel bir okulda okurken okulun tiyatro koluna katıldı. Liseye Şişli Terakki Lisesi'nde okudu ve bu dönemde tiyatro eğitimi almaya devam etti. Ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde eğitim almaya başladı. Cavadzade üniversite yıllarında, beş kısa film çekti ve bu kısa filmler çeşitli yurtiçi ve yurtdışı festivallerde gösterilerek çeşitli ödüller aldı. Cavadzade Türkçe'nin yanı sıra, Rusça, İngilizce ve Fransızca da konuşuyor.

 

 

Ünlü oyuncu Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Yasak Elma Nesrin Cavadzade Netflix Bir Başkadır
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.