Ünlü Oyuncu ve Yönetmenin İlişkisi! Faruk Teber İle Uğur Güneş Gündemi Değiştirecek

Bir Zamanlar Çukurova'da başrol oynayan başarılı isim Uğur Güneş ile yönetmen Faruk Teber ilişkisi bir hayli sağlam olarak görünüyor. Fox TV dizisinde bir araya gelen ikili normal zamanlarda da oldukça iyi anlaşıyor. Fox TV’nin yeni dönemde çok konuşulacağı şimdiden netlik kazanan Kanunsuz Topraklar isimli dizisinin çekimleri hızlı bir şekilde devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da başrol oynayan başarılı isim Uğur Güneş ile yönetmen Faruk Teber ilişkisi bir hayli sağlam olarak görünüyor. Fox TV dizisinde bir araya gelen ikili normal zamanlarda da oldukça iyi anlaşıyor. Fox TV’nin yeni dönemde çok konuşulacağı şimdiden netlik kazanan Kanunsuz Topraklar isimli dizisinin çekimleri hızlı bir şekilde devam ediyor.

Zonguldak’ta çalışmalarına devam eden ekip, 1940’lı yılların Türkiye’sini yansıtmak amacıyla yoğun bir çaba ve mücadele sergiliyor. Kömür madenleri, maden ocakları ve yaşananlar arasında acı ve zorluklarla dolu ilginç bir aşk hikayesinde Uğur Güneş ile Esra Bilgiç başrolde yer alacak.

Yeni Dizi Çok Konuşulacak

 

Zülküf Yücel’in senaristliğini yaptığı dizinin yönetmeni ise usta isimlerden Faruk Teber. Geçtiğimiz sezonda Atv dizisi olan Maria ile Mustafa’yı yöneten ve kurgulamada ki müthiş atmosfer ve aynı zamanda performansı ile de dizi seyircilerinden tam not alan Faruk Teber, yeni dönemde de bu kez Fox TV ekranına renk katacak.

Ünlü Oyuncu ve Yönetmenin İlişkisi! Faruk Teber İle Uğur Güneş Gündemi Değiştirecek

Yeni dizi projesi dizi sektöründe çok konuşulacak. Milliyet Cadde yazarları arasında yer alan Sina Koloğlu yazısında diziyle alakalı çok önemli bir detayı da gün yüzüne çıkardı. 1940’lı yıllarda yaşayan maden işçilerinin hayatlarının ele alındığı projede yönetmen ile başrol oyuncusu Uğur Güneş'in arasında oldukça farklı ve çarpıcı bir etkileşimin olduğu gözlerden kaçmıyor.

Yeni Dizinin Hazırlıkları Devam Ediyor

 

Urfalıyam Ezelden isimli dizide yine beraber setlerde olan Faruk Teber ile Uğur Güneş’in birbirleri ile bir hayli iyi anlaşmaları, yapımcı tarafından da dizi açısından önemli bir faktör olarak yansıtıldı.

Sina Koloğlu köşe yazısında önemli bir detaya yer verdi: “Uğur Güneş, 2014 yılında  yönetmenliğini Faruk Teber'in üstlendiği ‘Urfalıyım Ezelden’ dizisinde de rol aldı. 

Ünlü Oyuncu ve Yönetmenin İlişkisi! Faruk Teber İle Uğur Güneş Gündemi Değiştirecek ile ilgili etiketler Uğur Yücel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.