Ünlü oyuncu ve yönetmen Melvin Van Peebles hayatını kaybetti

Amerikalı yönetmen, yapımcı ve oyuncu Melvin Van Peebles, Manhattan'daki evinde hayatını kaybetti. 89 yaşındaki Melvin Van Peebles, oyuncu ve yönetmen Mario Van Peebles'ın babasıydı.

Ünlü aktör ve yönetmen Melvin Van Peebles, Manhattan'daki evinde 89 yaşında hayatını kaybetti. Sweet Sweetback'in Baadasssss Song ve Watermelon Man filmleriyle tanınan siyahi aktör yazar, yönetmen, yapımcı Melvin Van Peebles geçtiğimiz salı gecesi Manhattan'daki evinde hayatını kaybetti. Ünlü ismin ölümü, oğlu Mario Van Peebles tarafından doğrulandı.

Ünlü oyuncu ve yönetmen Melvin Van Peebles hayatını kaybetti

21 Ağustos 1932'de Chicago'da doğan Van Peebles, kısa filmler çekmeye başladı ve uzun metrajlı yazarlık ve yönetmenlik kariyerine, rütbesi düşürülen bir siyahi hakkında 1967'de çekilen Üç Günlük Bir Geçişin Öyküsü filmiyle başladı.

Ünlü oyuncu ve yönetmen Melvin Van Peebles hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu ve yönetmen Melvin Van Peebles hayatını kaybetti ile ilgili etiketler manhattan Melvin Van Peebles
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.