Ünlü Oyuncu Tanınmaz Halde! Rolü İçin Bambaşka Biri Oldu

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinden ayrılan oyuncu Yurdaer Okur, Hakim dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştu. Okur, Hakim'deki yeni imajı için uzun saç ve sakallarına veda etti. Ünlü oyuncunun son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi...Usta oyuncu Yurdaer Okur, Limon Yapım tarafından çekilen, atv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi 'Hakim'de yine farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yurdaer Okur dönem dizisinden ayrıldıktan bir hafta sonra çekimlerine başladığı Hakim’deki yeni imajı için uzun saç ve sakallarına veda etti.

MAFYA LİDERİNİ CANLANDIRACAK

Karadayı'daki Savcı Turgut'tan Yeter dizisindeki Yekta'ya kadar televizyonda onlarca farklı ve unutulmaz karaktere hayat veren Yurdaer Okur, 'Your Honor' dizisinden uyarlanan 'Hakim'de mafya liderini canlandıracak. Oyuncunun heyecan uyandıran yeni karakterindeki performansı merak konusu oldu.

Ünlü Oyuncu Tanınmaz Halde! Rolü İçin Bambaşka Biri Oldu

YENİ İMAJIYLA KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Yurdaer Okur 'Alpaslan: Büyük Selçuklu'ya veda ettikten bir hafta sonra 'Hakim' dizisinin çekimlerine başladı. Emir Bozan karakteri için uzattığı saçlarından ve sakalından kurtulan usta aktör, yeni rolü için yepyeni imajıyla kamera karşısına geçti.

Ünlü Oyuncu Tanınmaz Halde! Rolü İçin Bambaşka Biri Oldu - Resim : 2

Ünlü Oyuncu Tanınmaz Halde! Rolü İçin Bambaşka Biri Oldu - Resim : 3

Ünlü Oyuncu Tanınmaz Halde! Rolü İçin Bambaşka Biri Oldu ile ilgili etiketler Yurdaer Okur
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.