Ünlü oyuncu Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu evleniyor!

Geçtiğimiz aylarda meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile nişanlanan Taner Ölmez'den son dakika evlilik açıklaması geldi. İşte Ölmez ve Çeşmioğlu'nun evleneceği tarih...

Reyting rekortmeni "Mucize Doktor" dizisinde hayat verdiği 'Ali Vefa' karakteriyle hayran kitlesini genişleten Taner Ölmez, özel hayatıyla ilgili aldığı kararı ilk kez açıkladı.

Gazeteci Fatih Portakal'ın YouTube kanalına konuk olan Taner Ölmez, özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu evleniyor!

TARİH BELLİ!

Taner Ölmez, "Kovid-19 salgını olmasaydı şimdi evli biriydim. Nişanlım Ece Çeşmioğlu ile 2021'in yazında evleneceğiz. Pandemi bitmezse bile sınırlı sayıda davetliyle bu nikah kıyılacak" açıklamasında bulundu.

3 MİLYON TL'YE EV ALDI

Öte yandan diziden haftalık 30 bin TL kazanan Taner Ölmez, Bağdat Caddesi’nden 3 milyon TL’ye bir ev satın aldı. Kız arkadaşıyla evlendikten sonra yaşamını buradaki lüks dairesinde sürdürecek olan oyuncu, evin dekorasyonunu da Çeşmioğlu’nun zevkine göre döşeyecek.

Ünlü oyuncu Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu evleniyor! ile ilgili etiketler evlilik Taner Ölmez Mucize Doktor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.