Ünlü oyuncu takipçisinin "vatan haini" yorumuna net yanıt verdi!

Orman yangını söndürme çalışmaları sırasında sosyal medya hesabından canlı yayın açan oyuncu Alperen Duymaz, Help Turkey paylaşımı yaptı. Takipçisinin "vatan haini" yorumuna verdiği cevap ise herkesi şaşırttı.

Bodrum Masalı, Çarpışma ve Son Yaz dizilerinde rol alan ve halihazırda Son Yaz dizisinde Akgün karakterini oynayan oyuncu Alperen Duymaz, geçtiğimiz gün yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Sosyal medyadan canlı yayın açan oyuncunun bu çabası takdir topladı.

Sosyal medyada birkaç gündür tartışılan Help Turkey paylaşımlarına da hesabında yer veren oyuncu, takipçilerinin tepkisine neden oldu. Bir takipçisinin; "Seni çok severdim ama beş para etmez bir vatan haini olduğunu görüyorum, yazık devlet bölgede her şeyi yapıyor. Ülkemi aciz duruma düşürme çabalarınız boşa çıkacak" yorumuna cevap veren Alperen Duymaz sosyal medyada gündem oldu.


Alperen Duymaz'ın takipçisine verdiği yanıt net oldu!

Duymaz, bahsi geçen kullanıcıya şu cevabı verdi:"Vicdanınızın varlığını hissettiğinizde, insan olduğumuzun bilincine vardığınızda, bölgeye bizzat gidebilmek için can atan 10 yaşında aslan yavrularının bölgeye vardıktan sonra gösterdikleri çabayı, kiloları kadar kaldırdıkları su bidonlarını canları pahasına yetiştirdiklerini gördüğünüzde, doğa sevgisini, birlik beraberliğin ne demek olduğunu gördüğünüz manzarayı zerre anladığınızda, kuşların yuvalarını terk etmedikleri ve etmeyecekleri için bağırarak acı içinde yanarak can verdiğini duyduğunuzda, kabullenebildiğinizde, kibirlenmediğinizde, 'yanlış' diyebildiğinizde, oturur bu durumu uzmanlığımız olmamasına rağmen çevrelice değerlendiririz. Çok da isterim birlik içinde toprağı filizlendireceğimiz nice sabahlar, yarınlara, aydınlıklara. Selametle."

Ünlü oyuncu takipçisinin "vatan haini" yorumuna net yanıt verdi! ile ilgili etiketler Fox TV Alperen Duymaz son yaz akgün
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.