Ünlü oyuncu, seyyar satıcıdan 10 TL'ye 5 çift çorap aldı!

Oyuncu İpek Tanrıyar, önceki gece Beşiktaş'ta sevgilisi Burak Kurtuluş'la bir tezgahtan alışveriş yaparken görüntülendi.

Gece yarısı Beşiktaş'ta bir seyyar satıcıdan çorap alan İpek Tanrıyar, beş çift çoraba 10 TL ödedi.

37 yaşındaki oyuncunun değişen tarzı da dikkatlerden kaçmadı.

ddddd

İPEK TANRIYAR BİYOGRAFİ

İpek Tanrıyar, 1980 yılında dünyaya gelmiştir. Trakya Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu olan eski manken, sunucu ve oyuncu İpek Tanrıyar Kimdir?

İpek Tanrıyar kariyerine mankenlik yaparak başlamıştır. Milano'da bir Türk tarafından işletilen mankenlik ajansında çalışan İpek Tanrıyar, sonrasında ekran karşısına reklam filmleri ile çıkmış ardından da sunucu ve oyuncu olarak hayatımıza girmiştir.

EKRAN KARİYERİ

İpek Tanrıyar'ın ekran önünde ilk olarak dikkat çektiği proje, dönemin en sevilen eğlence programlarından biri olan Şahane Pazar olmuştur. Şahane Pazar adlı programda Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler ile birlikte sunuculuk yapan İpek Tanrıyar, bu program sayesinde tanınmış ve sevilmiştir.

Sunuculuğun yanı sıra dizilerle de karşımıza çıkan İpek Tanrıyar, bir dönem ekranlara damga vurmuş olan, Serseri, Sıla, Sensiz Olmuyor, Bir Tatlı Huzur gibi yapımlarda rol almıştır.

İPEK TANRIYAR SON HALİ

Güzel sunucu ve oyuncu İpek Tanrıyar uzun süredir ekran önünde yer almamaktadır. 2017 yazında tatilde çekilen fotoğrafları ile gündem olan İpek Tanrıyar, beyazlayan ve boyatmayı düşünmediğini söylediği saçlarıyla magazin gündeminde oldukça fazla konuşulmuştur.

Ünlü oyuncu, seyyar satıcıdan 10 TL'ye 5 çift çorap aldı! ile ilgili etiketler İpek Tanrıyar çorap
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.