Ünlü oyuncu Seray Kaya'nın acı kaybı!

İzleyicileri ekranlara kilitleyen 'Kadın' dizinde yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Seray Kaya anneannesini kaybetti. Kaya, acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Seray Kaya'nın babası Hasan Kaya, 3 Şubat 2019 tarihinde kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Ünlü oyuncu yaşadığı büyük acıyı sosyal medyadan duyurmuştu. Babasını sıklıkla anan Seray Kaya, bir acı kayıp daha yaşadı.

INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Oyuncunun anneannesi vefat etti. Babasının ölümünden 1,5 yıl sonra anneannesini de kaybeden oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile acısı dile getirdi.

Ünlü oyuncu Seray Kaya'nın acı kaybı!

''KALBİM ARTIK DAYANMIYOR''

Anneannesinin bir videosunu paylaşan Kaya, “Nur yüzlüm, nurlar içinde. Arayan, mesaj atan herkese minnetle” notuyla paylaşımda bulundu. Bir de fotoğraf paylaşan oyuncu, “Kalbim artık dayanmıyor! Nurlar içinde, babamla birlikte… Canım anneannem” mesajını yazdı.

 

Ünlü oyuncu Seray Kaya'nın acı kaybı! ile ilgili etiketler ölüm vefat Seray Kaya kadın dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.