Ünlü oyuncu Sam Neill'e üçüncü evre kanser teşhisi kondu

Jurassic Park, Possession, Event Horizon ve In the Mouth of Madness gibi birçok filmde rol almış olan 75 yaşındaki yıldız oyuncu Sam Neill, üçüncü aşama kan kanseri tedavisi gördüğünü açıkladı. Neill, “Doğrusunu isterseniz hastayım. Ve muhtemelen ölüyorum” diyerek hayranlarını adeta yasa boğdu.

Oyuncu Sam Neill, üçüncü aşama kan kanseri tedavisi gördüğünü açıkladı. Jurassic Park, Event Horizon, In the Mouth of Madness gibi filmlerin yıldızı, kansere yakalandığını 'Did I Ever Tell You This?' isimli kitabında paylaştı.

"HASTAYIM VE MUHTEMELEN ÖLÜYORUM"

İrlanda asıllı Yeni Zelandalı 75 yaşındaki aktör Sam Neill, geçen yılın mart ayında kan kanseri teşhisi aldığını ve kanserin üçüncü aşamada seyrettiğini açıkladı. Hastalığın agresif tür (hızla yayılan) Hodgkin olmayan Lenfoma olduğunu da belirtti. Kitabında hem 50 yıldan uzun süredir devam eden oyunculuk kariyerini hem de boğuştuğu amansız hastalığını anlatan oyuncunun “Doğrusunu isterseniz hastayım. Ve muhtemelen ölüyorum” ifadesini kullanarak yaptığı açıklama hayranlarını yasa boğdu.

Sam Neill geçen yıl, Jurassic Park serisinin son filmi Jurassic World Dominion için tanıtım turuna çıkmışken boynunda bezeler fark ettiğini ve hastalığını bu şekilde öğrendiğini açıkladı. “Sakin olmaya çalıştım ve ne yapacağımı düşünürken oturup bir kitap yazmaya karar verdim” diyen usta oyuncu başta kendisinde yazar kumaşı olmadığını düşünse de kitabını rekor sürede yazıp bitirdiğini anlattı.

Ünlü oyuncu Sam Neill'e üçüncü evre kanser teşhisi kondu

"10 YIL DAHA YAŞAMAK İSTERDİM"

Sam Neill röportajda yaşam ve ölüm üzerine sorulan bir soruya “Ölmekten korkmuyorum ama bir 10 yıl daha yaşamak isterdim doğrusu” diyerek cevap verdi.

Japon makyaj sanatçısı Noriko Watanabe’yle 28 yıl evli kalan Sam Neill’ın bu evlilikten 40 yaşında Tim adında bir oğlu ve 32 yaşında Elena adında bir kızı var. 1070’lerin ilk yarısından beri oyunculuk kariyerini sürdüren deneyimli oyuncu dönem filmlerinden maceraya, korkudan romantik filmlere kadar sayısız yapımda yer aldı. Ancak Sam Neill’ı tüm dünyaya tanıtan Film 1993’te başrolünde oynadığı Jurassic Park oldu. Sam Neiil şimdilerde Jurassic World adını alan ve sürekli devam filmleri çekilmeye devam eden seride rol almaya devam ediyor. Serinin son halkası Jurassic World Dominion geçen yıl gösterime girmişti.

Ünlü oyuncu Sam Neill'e üçüncü evre kanser teşhisi kondu ile ilgili etiketler kanser
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.