Ünlü oyuncunun kardeşi Adana'da komilik yapıyor!

'Müslüm' filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandıran oyuncu Şahin Kendirci'nin ikiz kardeşi Muhammet Kendirci Adana'da bir restoranda komi olarak çalışıyor.

Gösterime girdiği günden bugüne kadar yaklaşık 7 milyon kişi tarafından izlenerek gişe rekortmeni olan Müslüm filminin başrol oyuncularından Şahin Kendirci'nin çift yumurta ikizi Muhammet Kendirci, 10 yaşından beri çalışarak ailesine yardımcı olduğu ortaya çıktı.

"ONUN SESİ GÜZEL BEN DE ONDAN YAKIŞIKLIYIM"

14 Şubat 2002 doğumlu olan Şahin ve Muhammet Kendirci'yi birbirinden ayıran tek özellik sesleri. Kardeşinin milyonların gönlüne taht kurmasından gurur duyduğunu söyleyen Muhammet Kendirci, "O benim canımdır, onun benden sesi güzel, ben de ondan daha yakışıklıyım" dedi.

Ünlü oyuncunun kardeşi Adana'da komilik yapıyor!
"DÜĞÜNLERDE HAVAYA ATILAN PARALARI TOPLUYORDUM"

Çalışmayı çok sevdiğini söyleyen Muhammet Kendirci, "Şahin'le beraber düğünlerde havaya atılan paraları toplayarak çalışmaya başladım. Müslüm filmine Şahin seçilince ailece çok mutlu olduk. Sesi ve kendisiyle çok gururlandım. Ben kendi sesimi pek beğenmiyorum. Ben şarkı söyleyerek değil çalışarak hayatımı devam ettirmek istiyorum" diye konuştu.

"FİLMDEN SONRA BANA 'ŞAHİN BABA' DİYORLAR"

Şahin Kendirci ise Müslüm filminde oynadığı için çok mutlu olduğunu, sokaktan olumlu tepkiler aldığını belirterek, "Bazı vatandaşlar bana artık 'Şahin Baba' diye sesleniyor. Bu da beni mutlu ediyor. Benim ikizim komi olarak çalışıyor. Ben onunla aileme destek olduğu için çok gurur duyuyorum. Benim sesim güzel ama onun sesi güzel değil. O da çalışmayı çok seviyor. Bu işte iyi yerlere gelmek istiyor" dedi. Kendirci yeni projeler olacağını teklifler geldiğini değerlendireceğini de söyledi.

Ünlü oyuncunun kardeşi Adana'da komilik yapıyor! - Resim : 2

"İKİ OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM"

Baba Kemal Kendirci, ailesinin geçimini sağlamak için yıllarca hamallık yaptığını şu anda oğlu Şahin'le beraber turnelere gittiğini belirterek, "İki çocuğumunda bir yerlere gelmesi beni gururlandırıyor. Şahin, Müslüm filminde oynadı çok da beğenildi. Bu da bizi çok mutlu etti. Onun ikizi ise komilik yapıyor ekmeğini çıkarıyor. İki oğlumla da gurur duyuyorum" diye konuştu.

 

Ünlü oyuncunun kardeşi Adana'da komilik yapıyor! ile ilgili etiketler Adana Şahin Kendirci
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.