Ünlü oyuncu restorandan kovuldu! İşte sebebi...

57 yaşındaki Amerikalı ünlü aktör ve yapımcı Nicolas Cage, Las Vegas'taki lüks bir restorandan kovuldu. Restorandaki başka bir müşteri tarafından görüntülenen Cage'i izleyenler "evsiz adam" benzetmesinde bulundu.

Dünyaca ünlü oscar ödüllü oyuncu Nicolas Cage, lüks bir restoranda içtiği alkolü fazla kaçırınca olanlar oldu. Romantik komedi ve dramlardan bilim kurgu ve aksiyona kadar 117 farklı filmde seyirciyle buluşan hollywood yıldızının yemek sefası kötü bitti.

Ünlü oyuncu restorandan kovuldu! İşte sebebi...


Cage, çalışanlar tarafından mekandan kovuldu. Zil zurna sarhoş olan Cage'i mekan çalışanları tanıyamadı. Tekrar mekana girmek isteyen ünlü aktöre izin verilmedi.

Ünlü oyuncu restorandan kovuldu! İşte sebebi...

Tartışma sırasında terlikleri çıkan Cage'in tekrar terliklerini giyemeyecek kadar sarhoş olduğu görüldü. Başka bir müşteri tarafından kayda alınan aktörü herkes "evsiz" sandı.

Ünlü oyuncu restorandan kovuldu! İşte sebebi...

Ünlü oyuncu restorandan kovuldu! İşte sebebi... ile ilgili etiketler Nicolas Cage las vegas
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.