Ünlü oyuncu plajda bikinisini değiştirince...

Şimdilerde Çeşme'de arkadaşlarıyla tatil yapan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, plajda bikinisini değiştirirken frikik verdi. Göğsünün açıldığını fark eden oyuncu, apar topar bikinisini düzeltti.

Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Çeşme'de kız arkadaşlarıyla tatil yapıyor. Önceki gün arkadaşlarıyla plaja giden güzel oyuncu, talihsiz bir kaza yaşadı.

FRİKİK VERMEKTEN KURTULAMADI

Posta'da yer alan habere göre: Başarılı oyuncu şezlongta oturduğu esnada ıslanan bikinisini değiştirmek istedi. Bikinisinin üzerine yeni bir bikini giyerek üstünü değiştirmek isteyen oyuncu, alttaki bikinisini çıkarırken göğüs frikiği verdi. İmdadına arkadaşının yetiştiği oyuncu apar topar bikinisini düzeltti. Oyuncu üzerini örterek bikinisinin altını da değiştirmeyi ihmal etmedi.

Fit vücuduyla herkesi kendine hayran bırakan Hazal Filiz Küçükköse, bikini kazasının kameralara yansıdığını fark etmedi.

Ünlü oyuncu plajda bikinisini değiştirince...

Ünlü oyuncu plajda bikinisini değiştirince... - Resim : 2

Ünlü oyuncu plajda bikinisini değiştirince... ile ilgili etiketler tatil Hazal Filiz Küçükköse Bikini frikik
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.