Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci 13 haftalık hamile olduğunu duyurdu! İddialara son noktayı koydu!

Uzun bir süredir kendisi gibi oyuncu Burak Yamantürk ile aşk yaşayan Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla son günlerde hakkında çıkan hamilelik iddialarına yanıt verdi. Özpirinçci yaptığı paylaşıma, "9 değil 13 hafta... İlk ve son film değil dizi... Mutluluğumuzu ve heyecanımızı paylaşan herkese çok teşekkürler..." notunu düştü.

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci yaklaşık 6 yıldır kendisi gibi oyuncu Burak Yamantürk ile aşk yaşıyordu. Son günlerde, Özpiriçci'nin hamile olduğuna yönelik ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Son olarak, 'Kadın' dizisiyle gönüllerde taht kuran Özpirinçci'nin 9 haftalık hamile olduğu iddia edilmişti.

"9 DEĞİL 13 HAFTA"

Özpirinçci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla iddialara yanıt verdi. Hamilelik iddialarını doğrulayan Özpirinçci şunları söyledi:

"9 değil 13 hafta... İlk ve son film değil dizi... Mutluluğumuzu ve heyecanımızı paylaşan herkese çok teşekkürler..."

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci 13 haftalık hamile olduğunu duyurdu! İddialara son noktayı koydu!

Salih Bademci’yle birlikte yeni dizi “İlk ve Son”un çekimlerine devam eden Özge Özpirinçci bebeği için oldukça dikkatli davranıyor.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlk ve ortaokulu İstanbul'da okuyan güzel oyuncu, lise eğiminin bir bölümünü ise Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirmiştir. Lisans eğitimini Türkiye'de alan Özpirinçci, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı. Birçok, reklam filminde oynayan güzel oyuncu, Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada'yı canlandırmıştır. Show Tv'de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun'da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü.Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli'nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır. Ayrıca 2010'da Show Tv kanalında yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide altı dil bilen “Dilruba” karakterini canlandırmaktaydı.

Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer'i canlandırdı. ATV'de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde ise baş rol olan Asiye karakterini oynamıştır ve TRT Okul'da yayınlanan Toplu Hayat adlı programda sunuculuk yaptı.  Kayıp filminde de rol almıştır. Aramızda Kalsın adlı dizide Görkem karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında çekilen Karışık Kaset filminin başrol oyuncusu İrem karakterini canlandırmıştır. 2015 yılı Şubat ayında başlayan Aşk Yeniden dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır. 29 Kasım 2015 akşamı gerçekleştirilen 42. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazanmıştır.

 

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci 13 haftalık hamile olduğunu duyurdu! İddialara son noktayı koydu! ile ilgili etiketler Özge Özpirinçci Hamile burak yamantürk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.