Ünlü oyuncu nişanlandı!

Ünlü oyuncu Begüm Birgören yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı Mehmet Cemil’le nişanlandı. Çiftin aile üyeleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir törenle yüzükleri takıldı. 


Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Begüm BirgörenMehmet Cemil ile nişanlandı. Çift, önceki gün aile üyeleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir törenle yüzüklerini taktı.

‘’NİŞANLANDIK’’ NOTUYLA PAYLAŞTI

Ünlü oyuncu mutlu gününden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı ve 'nişanlandık' notunu düştü.

Ünlü oyuncu nişanlandı!

BEGÜM BİRGÖREN KİMDİR?

Begüm Birgören, 20 Eylül 1982 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü'nde tamamladıktan sonra, Kadir Has Üniversitesi'nde Film ve Drama Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır.

İlk olarak 2005 yılında Seher Vakti dizisiyle kamera karşısına çıkan Begüm Birgören, daha sonra Kırık Kanatlar, Kara Yılan, Ömre Bedel, Ağır Roman: Yeni Dünya, Kaçak, Bir Deniz Hikayesi ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi yapımlarda yer almıştır.

Şu sıralar FOX Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Vurgun dizisinde Asya karakterine hayat verene Begüm Birgören 1.66 metre boyunda, 53 kilo ve Başak burcudur.

 

 

 

Ünlü oyuncu nişanlandı! ile ilgili etiketler evlilik Nisan begüm birgören Mehmet Cemil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.