Ünlü oyuncu Mustafa Avkıran, Çukur dizisine veda etti!

Dün akşam 111. bölümüyle ekranlara gelen sevilen dizi Çukur'da, Nejat İşler'in canlandırdığı Ercüment Çözer'in geri dönmesiyle işler iyice sarpa sardı. Dizinin final sahnesinde ise Yamaç'ın alıkoyduğu Cengiz Erdenet, intihar etti. Böylece usta oyuncu Mustafa Avkıran da Çukur'un bu bölümünde diziye veda etmiş oldu.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Mustafa Avkıran, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş gibi önemli isimlerin yer aldığı Çukur dizisi dün akşam 111. bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Ünlü oyuncu Mustafa Avkıran, Çukur dizisine veda etti!

ÇAĞATAY GERİ DÖNDÜ

Babası Cengiz Erdenet'le konuşan Çağatay, tekrar işlerin başına geçebilmek için geri döndü. Koçovalılar ise Cengiz Erdenet'in otelde kaldığını öğrenince baskın düzenledi. Ancak Çağatay'ın kendilerini korumak için yurt dışından getirdiği maskeli dövüşçü, kurduğu tuzaklarla Koçovalılar'ı tek başına geri püskürttü. Cumali, Meke ve Yamaç'ı da yaralayan gizemli kişinin kim olduğu ise merak konusu oldu.

Ünlü oyuncu Mustafa Avkıran, Çukur dizisine veda etti! - Resim : 2

BEKLENMEDİK KARAR

Babaları Cengiz Erdenet'in devrinin bittiğini düşündükleri için Çağatay ve Kulkan beklenmedik bir karar alır. Kulkan Yamaç'ı arayarak, Cengiz Erdenet'in otele döndüğünü ve bu sefer hiçbir tuzak olmadan kendisini alabileceklerini iletir. Şirketin başına geçmek isteyen Çağatay, Kulkan'la beraber plan yaparak Cengiz Erdenet'i Koçovalılar'a teslim eder. Çağatay tüm adamlarını otelden çekerek, babası Cengiz'i tek başına ve silahsız bir şekilde savunmasız bırakır. Yamaç ve Cumali ise otele gelerek Cengiz Erdenet'i kaçırır.

Ünlü oyuncu Mustafa Avkıran, Çukur dizisine veda etti! - Resim : 3

CENGİZ ERDENET İNTİHAR EDER

Yamaç, Cengiz'e mahalleyi zehirlediği maddeyle ya da silahla ölme şansı sundu. Cengiz Erdenet ise zehirlenmek yerine tabancayla kendini vurarak intihar eder. Böylece Çukur'da Cengiz Erdenet rolünü oynayan oyuncu Mustafa Avkıran da dün akşam ki son bölümde diziye veda etti.

ÇUKUR'DA YAMAÇ'A YENİ DÜŞMAN!

Reyting rekortmeni Çukur'un dün akşamki son bölümüne aksiyon sahneleri damga vurdu. Çağatay Erdenet'in tuttuğu maskeli dövüşçü, sosyal medyada merak konusu olurken, Yamaç'la dövüşen gizemli karakterin aksiyon sahneleri ise heyecanla izlendi.

Show TV'de her pazartesi izlenme rekorları kıran Çukur, bu hafta da yine bütün heyecanıyla ekranlardaydı. Çağatay Erdenet rolündeki Nejat İşler diziye tekrar geri dönerken, Çağatay'ın yanı sıra bir de diziye maskeli bir adam girdi. Çukur'un konuk oyuncuları arasındaki bu maskeli dövüşçü izleyiciler tarafından oldukça ilgi çekti.

Ünlü oyuncu Mustafa Avkıran, Çukur dizisine veda etti! - Resim : 4

MASKELİ DÖVÜŞÇÜ SOSYAL MEDYADA MERAK KONUSU OLDU

Koçovalılara tuzak kuran maskeli adam, onları ölümle burun buruna getirdi. Çukur'un son bölümünde Yamaç'la karşı karşıya gelen ve kıyasıya kavga eden maskeli adamın dövüş sahneleri dikkat çekti. Maskeli adam henüz maskesini çıkarmadı.

Ünlü oyuncu Mustafa Avkıran, Çukur dizisine veda etti! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 111. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.