Ünlü oyuncu, La Casa De Papel kadrosunda!

Oyuncu Nesrin Cavadzade, tüm dünyada izlenme rekorları kıran La Casa De Papel dizisinin yeni sezonunda rol alıp almayacağı iddialarıyla ilgili resmi bir açıklamada bulundu.

Netflix, dünya genelinde oldukça ilgi gören İspanyol yapımı La Casa De Papel dizisinin üçüncü sezonunun yayınlanacağını mayıs ayında duyurmuştu.

Türkiye'de de çok konuşulan dizinin yeni sezonu için ortaya atılan 'İstanbul' karakteri iddiası ise herkesi heyecanlandırdı.

 

 Bu karakteri ise, ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'nin canlandıracağı ileri sürülmüştü. Cavadzade cephesinden ilk resmi açıklama geldi.

"ÇIKAN HABERLER DOĞRU!"

Oyuncunun menajeri Selin Kök yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Çıkan bazı haberler doğru. Görüşmeler sürüyor. İlk görüşmeden olumlu sonuç çıktı. Bir görüşme daha yapılacak. Nesrin Hanım 4-5 dil bilen bir oyuncu, bu onu daha da farklı kılıyor. Canlandıralacak karakterle ilgili şimdilik bir bilgi vermem doğru olmaz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene İspanyol yapımı “El Desentierro” adlı sinema filminde kamera karşısına geçti ve performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Tercih edilmesinde önemli farktörlerden biri de bu olsa gerek..."

Ünlü oyuncu, La Casa De Papel kadrosunda!

Ünlü oyuncu, La Casa De Papel kadrosunda! ile ilgili etiketler La casa de papel Nesrin Cavadzade İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.