Ünlü oyuncu kötü haberi hastane yatağından duyurdu

Özellikle komedi dizilerinin aranılan yüzlerinden olan oyuncu Beyti Engin, kalp krizi geçirdiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Hastane yatağından bir fotoğraf paylaşan Engin, durumunun iyi olduğunu belirtti.

1981 doğumlu olan ünlü oyuncu Beyti Engin’in kalp krizi geçirmesi tüm sevenlerini üzdü. Hemen operasyona alınan oyuncuya stent uygulaması yapıldı.

"KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM"

Sevenlerine mesaj yollayan oyuncu, “Bir kalp krizi ve üç stent ile kaldığımız yerden devam. Arayan, soran, yazan herkese teşekkür ederim” diyerek durumunun iyi olduğunu anlattı.

Ünlü oyuncu kötü haberi hastane yatağından duyurdu

BEYTİ ENGİN KİMDİR?

 Beyti Engin, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden 2005 yılında mezun oldu. Birçok sinema filmi ve dizide rol aldı. Yer Aldığı diziler arasında çok önemli yapımlar var.

Avrupa Yakası, Deli Saraylı, Leyla ile Mecnun (3.sezon), Kayıp, Kurtlar Vadisi Pusu, No:309 ve 4N1K gibi önemli yapımlarda da rol alan Engin Beyti, birçok sinema filminde de bulundu.

Oyuncu büyük beğeni toplayan No:309 isimli dizide Şadi karakterine hayat vermişti.

Ünlü oyuncu kötü haberi hastane yatağından duyurdu ile ilgili etiketler Instagram oyuncu Kalp Krizi Hastane beyti engin
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.