Ünlü oyuncu kilolarından kurtuldu, şimdi başka biri!

Türkmen Hala karakteriyle 'Yeni Gelin' dizisine damga vuran Esin Gündoğdu, azimli çabasının sonucunda vermeyi başardı. Gündoğdu, yeni haliyle bambaşka biri oldu.

Oyuncu Esin Gündoğdu, 2 senede diyet yaparak 60 kilo verdiğini belirtti. Mide küçültme ameliyatı olduğunu da söyleyen oyuncu, kilo verdikten sonra oluşan hafif sarkmaları estetik bir operasyon yaparak toplattığını ifade etti. Gündoğdu, “138 kiloydum, şu anda 78 kiloyum. Baktığınızda o kadar da görünmüyorum.” dedi.

“SALONDAN ODAYA GİDEMİYORDUM”

Esin Gündoğdu, “Salondan odaya gidemiyordum, diyetle 40 kilo verdikten sonra spora başladım. Spor olarak sadece yüzüyordum. Kilo verdikten sonra düzenli yürüyüşe başladım. Eskiden basamak çıkamıyordum, şu anda kendimi çok rahatlamış hissediyorum” dedi.

İşte Gündoğdu'nun yeni ve eski hali:

esingundogdu

Ünlü oyuncu kilolarından kurtuldu, şimdi başka biri! ile ilgili etiketler esin gündoğdu kilolu zayıf hali yeni gelin türkmen hala
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.