Ünlü oyuncu kendisinde 31 yaş küçük sevgilisiyle evlendi!

57 yaşındaki Hollywood yıldızı Nicolas Cage, 26 yaşındaki sevgilisi Riko Shibata ile nikah masasına oturdu. Cage, Shibata'dan önce 4 kez evlenmişti. Ünlü çiftin arasındaki yaş farkı magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Bu yıl 57 yaşına giren Nicolas Cage geçen ay Las Vegas'taki Wynn Hotel'de 26 yaşındaki Riko Shibata'yla evlendi. Aktör evliliğine dair yaptığı açıklamada, "Bu doğru ve çok mutluyuz" dedi. Cage'in açıklamasına göre çift ünlü oyuncunun vefat etmiş babasının doğum gününü onurlandırmak için 16 Şubat'ta küçük bir törenle evlendi.

Riko, Kyoto'dan alınmış el yapımı bir kimono giyerken Cage'in smokini Tom Ford imzalıydı. Çift, geleneksel Katolik ve Şinto yeminleri etti.

Ünlü oyuncu kendisinde 31 yaş küçük sevgilisiyle evlendi!

ESKİ EŞİDE DÜĞÜNE KATILDI

Cage'in hâlâ iyi anlaştığı eski eşi Alice Kim de Cage'le oğulları Kal-El'le birlikte çifti kutlamak için onlara katıldı. Cage ve Riko Japonya'da tanıştı ve Cage'in Erika Koike'yle olan evliliğinin sona ermesinden kısa süre sonra da ilişki yaşamaya başladı. Cage ve Koike'nin evliliği 2019'da 4 gün sürmüştü.

NICOLAS CAGE HAKKINDA 

 İtalyan asıllı Amerikalı oyuncunun gerçek adı Nicholas Kim Coppola'dır. Dramadan romantik komediye, aksiyondan savaş filmlerine kadar birçok farklı türde oynamış olan aktör, Moonstruck'taki rolüyle en iyi erkek oyuncu oskarının da sahibi olmuştur. İzleyicinin Adaptation, 8 mm ve Snake Eyes gibi bağımsız yapımlarda da izleme fırsatı bulduğu Cage'in filmografisinde The Rock, Face/Offve Gone in Sixty Seconds gibi yüksek bütçeli aksiyon filmleri de vardır.

Ünlü oyuncu kendisinde 31 yaş küçük sevgilisiyle evlendi! ile ilgili etiketler evlilik Nicolas Cage Riko Shibata
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.