Ünlü oyuncu kaza geçirdi!

Oyuncu Murat Aygen, kızının doğum gününü kutlamak için Bodrum'a giderken kaza geçirdi. Aygen'in eşi ve kızının da içinde olduğu otomobil başka bir araçla çarpıştı.

Ünlü Oyuncu Murat Aygen, ailesiyle Didim'de trafik kazası geçirdi. Kızı Nil Algen'in doğum gününü kutlamak için Bodrum'a giden ünlü oyuncunun kullandığı otomobil Didim Akbük kavşağında başka bir araçla çarpıştı. Murat Aygen ve ailesi kazayı açılan hava yastıkları sayesinde ucuz atlattı. Oyucunun eşi Nihan Aslı Aygen ve kızı Nil Aygen hastanede yapılan tedavinin ardından taburcu oldu.

Ünlü oyuncu kaza geçirdi!

Fox TV'de dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen "Mucize Doktor" adlı dizinin başrol oyuncularından biri olan Murat Aygen'in yapımın ilk yayın gününden saatler önce kaza geçirmesi kötü bir tesadüf olarak nitelendirildi.

 

Ünlü oyuncu kaza geçirdi! ile ilgili etiketler Fox TV Bodrum Murat Aygen Mucize Doktor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.