Ünlü oyuncu imaj değişikliğine gitti!

Ekranların sevilen dizisi Hercai'de Reyyan karakterini canlandıran Ebru Şahin, dizinin sezon finali yapmasının ardından imaj değişikliğine gitti. Ünlü oyuncunun son halini görenleri şaşırttı.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin, dizisinin sezon finali yapmasıyla imaj değiştirdi. Oyuncu uzun ve doğal dalgalı kullandığı saçlarını kıvırcık model olarak kullanmaya başladı.

Ünlü oyuncu imaj değişikliğine gitti!

ÖDÜL ALDI

Güzel oyuncu Ebru Şahin, dün akşam düzenlenen Lider Marka Ödülleri törenine katıldı. Törene siyah uzun elbisesiyle katılan Şahin, 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık oldu. Ödülünü alan güzel oyuncu güzelliğiyle de büyüledi.

YENİ İMAJI ŞAŞIRTTI

Dizide uzun saçlarını dalgalı kullanan güzel oyuncu, dizinin sezon finali yapmasıyla yeni filmi için kamera karşısına geçti. Oyuncu, film içinde bir imaj değişikliğine giderek afro diye bilinen kıvırcık model olarak kullanmaya başladı. Öte yandan oyuncunun bronz teni ise dikkatlerden kaçmadı.

İşte güzel oyuncunun yeni imajı:

Ünlü oyuncu imaj değişikliğine gitti! - Resim : 2

Ünlü oyuncu imaj değişikliğine gitti! - Resim : 3

Ünlü oyuncu imaj değişikliğine gitti! - Resim : 4

 

Ünlü oyuncu imaj değişikliğine gitti! ile ilgili etiketler ATV Hercai Ebru Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.