Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Star Wars, Planet of te Apes, E.T, Batman Returns, Poltergeist ve Indiana Jones gibi filmlerde tanınan Amerikalı aktör Felix Silla 84 yaşında yaşamını yitirdi.

Haberi oyuncu Gil Gerard Twitter adresinden duyurdu. Gerard, "Arkadaşımı kaybettiğim için hem çok üzgünüm hem de daha fazla acı çekmeyeceği için mutluyum" dedi.

Gerard tweet'inde "Felix birkaç saat önce öldü. Ölümünden alınabilecek tek iyi şey artık acı çekmiyor olması. Onu çok özleyeceğim" diye yazdı.

İtalyan asıllı olan Amerikalı aktör özellikle 1960'lı yıllarda yayınlanan The Addams Family'deki gizemli ve kıllı kuzen Itt karakteriyle adını duyurmuştu. Dizide ne dediği izleyiciler tarafından anlaşılamazken Addams Ailesi üyeleri ise her dediğini anlıyordu.

1975'de Malta Şahini'nin devamı olan The Black Bird'de kötü Livak karakterini canlandırmış, bu rol için kafasını kazıtmıştı.

İtalya'da doğan ancak 1955'te Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınıp vatandaş olan Felix, bir dönem trapez sanatçısı olarak da çalışmış, daha sonra Hollywood'da dublörlük yapmıştı.

Ünlü oyuncu hayatını kaybetti ile ilgili etiketler ölüm Felix Silla
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.