Ünlü oyuncu Gizem Karaca, Kemal Ekmekçi ile evlendi...

Dizi ve sinema oyuncusu Gizem Karaca, hayatını iş adamı Kemal Ekmekçi ile birleştirdi.

Dizi ve sinema oyuncusu Gizem Karaca, Bodrum'da düzenlenen bir törenle bekarlığa veda etti.

Karaca, iş adamı sevgilisi Kemal Ekmekçi ile dünya evine girdi.

Bodrum'daki Nikki Beach'te gerceklesen düğün törenine çiftin aileleri ve arkadaşları katıldı.

gizem_karaca2

GİZEM KARACA KİMDİR?

Gizem Karaca, 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca’dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika’ya Florida’ya taşındılar. Eğitimini orada tamamladı. İlkokul ikiye kadar İstanbul’da okuduktan sonra altı sene Florida, iki sene de Kanada derken toplam 13 okul değiştirdi.

gizem_karaca3

Türkiye’de başladığı ilkokula, New York’ta devam etti, Florida’da bitirdi. 2007’de, 14 yaşındayken İstanbul’a döndü, Sonra lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı. 2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı.

MISS TURKEY 2011 İKİNCİSİ OLDU

Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer alırken, güzellik yarışmasına katılmaya karar vermesiyle Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. İlk çıkışını bu şekilde gerçekleştirmiştir.

MISS WORLD EN İYİ ULUSAL ELBİSE ÖDÜLÜ

Türkiye'yi Miss World yarışmasında temsil etmiş ama bir başarı elde edememiştir. Sadece jüri özel ödülü olarak En İyi Ulusal Elbise ödülünü kazanmıştır.

gizem_karaca

EVE DÜŞEN YILDIRIM DİZİSİYLE DİKKATLERİ ÇEKTİ

Esas büyük çıkışını 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı diziyle başrol olmasıyla gerçekleştirmiştir. Bu diziyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.1. sezon yüksek olan reytinglerin 2. sezonda düşmesi üzerine dizi erken final yaptırılmıştır.

EMİR'İN YOLU DİZİSİNE KATILDI

Daha sonra aynı yapım şirketinin bir başka dizisi olan Emir'in Yolu adlı diziye yine başrol olarak katılmıştır. Ama diziye yoğun eleştiriler gelmiş ve Gizem Karaca önceki başrol oyuncusu Hazal Kaya ile kıyaslanmıştır. Daha birçok sorundan ötürü dizi yayından kaldırılmıştır.

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİYLE ÇOK KONUŞULDU

2014 yılında STAR TV'de yayınlanan Güzel Köylü adlı dizide Gül karakterini oynamıştır. Ancak dizi, 17 Haziran 2015'te sona erdi.

ÖDÜLLERİ

Miss Turkey 2011, İkincilik.
Miss World 2011 En İyi Ulusal Elbise Ödülü
Avrasya Üniversitesi - Avrasya Enleri Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu

OYNADIĞI FİLM VE DİZİLER

2012 Eve Düşen Yıldırım
2012 Emir'in Yolu
2013-2014 Benim Hala Umudum Var
2014 Seni Seviyorum Adamım
2014-2015 Güzel Köylü
2016 İstanbul Sokakları

Ünlü oyuncu Gizem Karaca, Kemal Ekmekçi ile evlendi... ile ilgili etiketler Gizem Karaca kemal ekmekçi gizem karaca kimdir?
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.