Ünlü oyuncu gerçeği açıkladı: Ellerini göğsüme koydu...

Jane Seymour, Owen Wilson’la başrolü paylaştığı Wedding Crashers (Davetsiz Çapkınlar) filmindeki sevişme sahnesinde Seymour ile aralarında geçen bir olayı anlattı.

"Bond kızı" olarak tanınan Jane Seymour, katıldığı bir programda Wedding Crashers (Davetsiz Çapkınlar) filmindeki sevişme sahneleri hakkında konuştu.

İngiliz oyuncu baştan çıkarıcı Kathleen Cleary'yi canlandırdığı Davetsiz Çapkınlar hakkında: "Bu filme bayılıyorum. Bence gelmiş geçmiş en komik filmlerden biri olmalı" diyor.

Seymour, Wilson'ın karakterini baştan çıkardığı, ona tısladığı ve göğüslerine dokunmasını istediği, filmdeki unutulmaz ana atıfta bulunarak, "gergin olan Wilson'dı" diyor.

Ünlü oyuncu gerçeği açıkladı: Ellerini göğsüme koydu...

Seymour, "Owen için biraz utanç vericiydi. Ellerini göğüslerime koyması gerekiyordu ve bana 'Oof, bunun hakkında ne düşünüyorsun?' Ben de "Jane Seymour'un [bununla] bir sorunu olabilir ama Kitty Cat'in yok" dedim.

 

Ünlü oyuncu gerçeği açıkladı: Ellerini göğsüme koydu... ile ilgili etiketler film Davetsiz çapkınlar Jane Seymour
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.