Ünlü oyuncu Ferhan Şensoy hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, senaryo yazarı 70 yaşındaki ünlü sanatçı Ferhan Şensoy, geçen ay geçirdiği operasyon sonrası dün yara bölgesinde oluşan bir komplikasyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Şensoy'un sağlık durumuyla ilgili son bilgiyi 31 yaşındaki oyuncu kızı Derya Şensoy verdi.

Sağlık sorunları nedeniyle geçen ay anjiyo yapılan usta sanatçı Ferhan Şensoy, operasyon sonrası yara bölgesinde oluşan bir komplikasyon nedeniyle dün Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ünlü oyuncu Ferhan Şensoy hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Şensoy, buradaki tedavisinin ardından önlem amaçlı olarak özel bir hastaneye sevk edildi.

Derya Şensoy, iç kanama geçiren ve apar topar hastaneye kaldırılan babası Ferhan Şensoy’un sağlık durumu hakkında Twitter hesabından açıklama yaptı.

 

“SAĞLIK DURUMU İYİ”

Şensoy, açıklamasında şunları söyledi: “Babam Ferhan Şensoy, geçen ay damarlarıyla ilgili geçirdiği bir operasyon sonrası bugün yara yerinde oluşan bir komplikasyon yaşadı. Şu anda sağlık durumu iyi. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz.”

Ünlü oyuncu Ferhan Şensoy hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 2


FERHAN ŞENSOY KİMDİR?

Ferhan Şensoy, 26 Şubat 1951, Çarşamba, Samsun'da doğdu. Şensoy; Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu; roman, deneme, günlük, televizyon dizisi ve film senaryoları yazarı, şair ve Ortaoyuncular Tiyatro Topluluğu'nun kurucusu olarak karşımıza çıkıyor.

Tek kişilik oyunu Ferhangi Şeyler, 1987 yılından beri aralıksız devam eden en tanınmış oyun olarak biliniyor. Birçok kesim tarafından Ferhangi Şeyler'in stand-up komedilerinin ilham kaynağı olduğu düşünülse de, kendisi bunu "Ferhangi Şeyler'den etkilenmiş olabilirler ama Ferhangi Şeyler bir stand up değildir" diyerek açıklamıştı.

Ünlü oyuncu Ferhan Şensoy hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 3

Kel Hasan Efendi'den günümüze gelen Ortaoyuncuları Kavuğu'nu Münir Özkul'dan devralmış ve Rasim Öztekin'e devretmişti.

 

Ünlü oyuncu Ferhan Şensoy hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Derya Şensoy ferhan şensoy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.